Всі категорії
Додати товар

Новий дитячий гідрокостюм для водних видів спорту серфінг, кайтсерфінг, віндсерфінг,...

2450 грн -66% 850 грн
Опис

у продажу великий вибір різного фірмового, якісного одягу, спідньої білизни, аксесуарів і багато чого іншого.
Пропоную купальний дитячий одяг на будь-який вік для занять спортом і для пляжного сезону.

МУЛЬТИВОДНИЙ СПОРТИВНИЙ ГІДРОКОСТЮМ
Наші гідрокостюми створені для задоволення потреб найбільш конкурентоспроможних серферів. Наш вибір дизайну також підходить для інших водних видів спорту, як-от кайтсерфінг, віндсерфінг, вейкбординг, водні лижі, морська прогулянка або SUP (серфінг стоячи/серфінг під час греблі).
ЩО ТАКЕ БРЕНД OLAIAN?
Триборд для серфінгу тепер став частиною продукту OLAIAN, нового бренда Decathlon, спеціально призначеного для серфінгу, бодібордингу та скімбордінгу.

МАТЕРІАЛ
OLAIAN 100 Shorty виготовлений із неопрену, що забезпечує добру теплоізоляцію.
Неопрен покритий поліефірним матеріалом, що збільшує його довговічність.
Товщина неопрену: 1,5 мм. Неопрен являє собою щільну комірчасту поліхлоропресову еластомерну піну з нанесеними бульбашками азоту, що має ізоляційні властивості.
Ми тестуємо та гарантуємо теплові якості наших неопренових матеріалів.

модель OLAIAN
Kode Ref. 8403222
Shorty 100 Wetsuit Surf Neoprene Anak 1.5mm - Ungu/Pink
розмір вказаний на 10 років/заміри — пог 36/піт 29,5/ніж 32,5/ рукав від горловини 27,5/калоша ширина знизу 14,5/довжина по центру 52/ висота збоку від плеча 68/
АУТЛЕТ. ВІЩЬ НОВА. етикетка паперова була зрізана.
ОРИГІНАЛ. виробник Камбоджа.

ПЕРЕВАГИ:
ЛЕГКО ЗАМЕНИТИ — Застібка-блискавка ззаду. Довга блискавка від 10 років.
СВОБОДНО ПЕРЕТРИМАТИСЯ — Формуйте одяг так, щоб оптимізувати обертання рук під час веслування. Гнучка строчка.
ВОДОНЕПРОНИКНИЙ — Неопрен завтовшки 1,5 мм. Глибока складка на блискавці. Треба бути тісно.
ПІДАЄ РОЗРУЖЕННЯ — Зручна посадка під пахвами та в зоні промежини.
ШВИДКЕ СУШКА — Синтетична підкладка.

Першим критеріям під час вибору гідрокостюма для серфінгу є температура води. Коливання температури води залежать від розташування та сезону року. Систематично стежте за тим, щоб температура води у вашому районі була в рекомендованому температурному діапазоні: Тепла вода вища за 20 °C. Нормальна температура води становить від 17 до 22 °C. Холодна вода від 12 до 17 °C. Вода дуже холодна, від 7 до 12°C.
Другий критерій — тривалість ваших тренувань. Якщо ваше тренування триває менш ніж година, то модель 100 для вас.

ВИБЕРІГАЙТЕ ПРАВИЛЬНИЙ РОЗМІР
Щоб максимально використовувати можливості гідрокостюма, важливо вибрати правильний розмір. Гідрокостюми для серфінгу мають бути дуже щільними та не мати видимих складок. У сухих умовах абсолютно нормально відчувати, що гідрокостюм занадто тісний, цей дискомфорт зникне, щойно він намокне. Якщо ви виберете занадто великий гідрокостюм, з'являться складки, ви відчуєте подразнення, а теплоізоляція погіршиться (вода потрапить усередину).

Вся лінія декольте спеціально розроблена, щоб обмежити подразнення. Залежно від чутливості користувача УФ-топ можна носити під гідрокостюмом, щоб знизити ризик подразнення. Використання зволожувального крему для шкіри (наприклад, вазеліну) у місцях, які часто труться (шия, пахви), також рекомендується у разі тривалого носіння гідрокостюма.
Слідкуйте за тим, щоб складки завжди були під гідрокостюмом, щоб знизити ризик подразнення від блискавки та шиї.

КРЕПЕЖ
Наші блискавки та застібки проходять лабораторні випробування, щоб гарантувати оптимальну довговічність і гарну стійкість до морської води.
На задній частині гідрокостюма ми застебнули блискавку для більшого комфорту під час серфінгу (коли гребля лежачи на животі).
ЗАМОК-МОНІЯ
Для дитини 10 років ремінь довший, що дає змогу самостійно поводитися з нею. Невелика липучка запобігає випадковому розкриттю блискавки під час використання.
ДИЗАЙН, ЗАХИСТНИЙ ВІД ПОРАДУ
Ми розробили цей продукт із безшовними панелями під пахвами, щоб обмежити подразнення від повторюваних рухів, пов'язаних із серфінгом.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Рожевий
Розмір:
  • 10/140
Матеріал:
Дайвінг Неопрен
Сезон:
Літо Весна