Всі категорії
Додати товар

Salomon speedcross offroad

3500 грн
Опис

Треккінгові кроссівки salomon speedcross offroad оригінал

Made in China 🇨🇳
Size 36/23.0см

Нові
без коробки!
кросівок з назвою Speedcross Offroad, яка створена на базі вкрай популярної моделі трейлових кросівок і в першу чергу виділяється своїм зовнішнім оформленням. Зовнішній патерн імітує малюнок протектора підошви, а також додатково підкреслює назву бренду та технологію Contagrip. На даний момент у серії представлено лише дві версії в чоловічому та жіночому виконанні, які відрізняються лише загальним забарвленням.

Верхня частина нових кросівок виконана переважно з легкого та армованого синтетичного матеріалу, який із зовнішнього боку додатково ламінований водостійким та зносостійким шаром поліуретану. Мова-клапан та частково горловина, виконані з більш м'якого та паропроникного матеріалу. Усередині кросівок використовується сітчаста підкладка, що швидкосохне, і знімна анатомічна устілка марки OrthoLite.

Конструкція підошви Speedcross Offroad практично повністю ідентична моделі Speedcross 3, включаючи загальне компонування та рисунок протектора. Підмітка виконана з термополіуретанової суміші Contagrip TA, а для формування проміжного шару, що амортизує, використовується пінка EVA. Середня вага чоловічої пари близько 636 грам, перепад висоти між п'ятою та шкарпеткою 11 мм.
Незалежно від вибору варіанта оформлення, бігові кросівки серії Speedcross Offroad, доступні обмеженим тиражем, оцінюються виробником у 150 доларів США.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 36
Сезон:
Літо Осінь Весна
Продавець
macha03
Підкрадулі
Супер-продавець
Володимирець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари