Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike performance (оригінал) 27 розмір

500 грн
Опис

Це ідеальні кросівки, я вже другий рік поспіль купую такі самі. Дитині дуже зручно в них. Яскраві колори кросівок виглядають просто чудово. А ізюминка кольорів в тому, що одна устілка жоста, а інша блакитна))) Також, вони легкі як пір'їнка. Підходять на весну, теплу осінь та літо!

Кросівки Nike Performance призначені для активних дітей - вдома, на ігровому майданчику або в дорозі. Він не має шнурків! Це означає, що його можна дуже швидко надіти та зняти. Ремені та конструкція вкладиша забезпечують щільне прилягання.

Легко вдягати та знімати

Завдяки еластичній внутрішній конструкції ступня легко ковзає у взутті. В результаті створюється відчуття затишку та безпеки. Ремінець у середній частині стопи, ремінець в області п'яти та шкіра з боків стабілізують посадку.

Відчуття комфорту при бігу

Гнучка підошва з піноматеріалу з борозенками забезпечує природність кожного кроку. Малюнок підошви забезпечує зчеплення з різними поверхнями.

Стабільне відчуття бігу

Задня частина взуття забезпечує додаткову стійкість під час руху в різних напрямках завдяки піні, яка створює форму крила навколо п'яти.

Додаткові переваги

Дихаюча сітка в передній частині взуття легка і зберігає ноги у прохолоді.
Шкарпетка посилена для додаткової міцності.
Петлі на п'яті та язичці дозволяють легко одягати та знімати взуття.

Є дуже багато одягу на хлопчика від 80 розміру до 110 розміру, все в ідеальному стані, пишіть, вишлю фото.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 27
Сезон:
Літо Осінь Весна
Продавець
scarlett7389
scarlett7389
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари