Всі категорії
Додати товар

Кросівки кеди lotto лотто, 36 р., італія.

999 грн
Опис

Продам кросівки кеди для хлопчика, італійського бренду спортивного одягу і взуття Lotto.
НОВІ! (проліт з розміром).
Розмір 36, довжина устілки 23 см.

Купуємо саме цю модель цього бренду уже 5 років поспіль, тільки змінюємо розміри щороку/щосезону, бо ніжка росте з шаленою швидкістю)) Дуже зручні, практичні і мені здається, що вони не зношуються))
Зроблю додаткові фото/відео, якщо потрібно ;)

Описання з офіційного сайту:
Дитячі кросівки від італійського виробника спортивного одягу, взуття й аксесуарів Lotto. Верх взуття пошитий з поліуретану з мікроперфорацією, що забезпечує вентиляцію стопи. Це міцний матеріал, що добре згинається. В таких кросівках рухи будуть легкими й динамічними. Підошва виготовлена зі зносостійкої гуми, яка довго не стирається.

Ці кросівки розроблялись для тенісу. Тому їх оснастили амортизаційними вставками, які пружинять під час стрибків. Завдяки цьому в такому взутті буде не тільки комфортно, але й безпечно. Адже вставки помякшують удари на стопи – й риик їхньої травматизації зводиться до мінімуму. А устілка з технологією AMF має ефект пам'яті і адаптується під стопу з першого надягання.

Окрім тренувань, цю модель можна використовувати для повсякденного носіння. А завдяки верху з поліуретану кросівки не промокатимуть під час дощу легко відчистяться від бруду. Кросівки надзвичайно легко вдягати завдяки еластичним шнуркам и забстібці у вигляді липучки.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари