Всі категорії
Додати товар

Стан нових! reebok 22 р. кросівки кросівки nike puma, adidas ecco geox

500 грн -10% 450 грн
Опис

Продаються фірмові кросівки Reebok на Вашого малюка, розмір вказаний 21,5 см, але реальний розмір 22-23 , бо стелька до 15 см, великомірять.
В стані НОВИХ! Носили їх "на вихід" , а не на кожен день. До того ж, весною 2020 р. майже не носили через введення карантину. Купували новими, після однієї дитини.
Дуже крута і справді вдала модель кросівок, тому купили таку ж саму модель. Зручно не лише дитині, але й мамі, бо:
- кросівки мають зовні шкіру, а не тканину чи сітку, тому не промокають і підійдуть на мокру погоду, якщо дитина зайшла в болото - то достатньо витерти мокрою серветкою;
- комфортна для ніжки дитини модель (у нас нога товста, але жодного разу вони не натерли і не було проблем із взуванням) , ніжка не потіє;
- липучки зручні для використання (на шнурках взагалі взуття для діток такого віку не доречне) , дитина сама може вчитись взуватись, липучки чистенькі.
зовнішнє покриття не нищиться.
Жодного разу їх не прала (в пральній машинці), бо не було потреби! Лише вручну витерла зверху пилюку, не кремила.
На детальних фото зі всіх сторін старалась передати відмінний стан взуття, без жодних подряпин чи інших "нюансів", новеньку не схожену підошву, чисті липучки.
Ось в інтернеті такі ж нові коштують вже зі знижкою 856 грн. https://www.eobuv.com/botinki-reebok-royal-prime-alt-eh1006-conavy-legacr-white.html?snrai_campaign=hfBpQRBevDru&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=4ffcedf692257e2489cb118603e27e2c
Відправляю Укрпоштою, Новою поштою, Justin або самовивіз у м.Львові. Можлива відправка наложенним платежем, але при попередній оплаті вартості доставки в 2 сторони (Укрпошта - 60 грн., Нова пошта - 90 грн.)

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 22
  • 22.5
  • 23
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари