Всі категорії
Додати товар

Футбольні бутси підліткові, сороконіжки veer demax

1100 грн
Опис

Футбольні бутси, стоноги VEER DEMAX. Якісне пошиття і матеріали, зручні, м'які — не жорсткі. Передня частина прошита, що запобігає розриву та відклеюванню шкарпетки під час удару м'ячем. Подошва полиуретан. Чудової якості! Нова модель у комбінованому синьо-зеленому кольорі. Румунський бренд! Формат сороконіжок підійде як для вулиці з твердим і м'яким покриттям, так і для спортзалу.
Для вибору свого розміру дивіться розмірну сітку на цю модель:

38р. - 24,5 см.

39р. - 25 см.

40р. - 25,7 см

41р. - 26,2 см.

Ми не є агентами. Все взуття в нас у наявності, відправляємо відразу та зі свого складу. Фото та заміри робимо самі. Все взуття пройшло через наші руки. Що дає змогу нам максимально точно виміряти кожен розмір, для того, щоб звести ваш ризик купівлі неслушного розміру до мінімуму. А також дає змогу надати вам правильну консультацію.

Відсилання по Україні Новою Поготів або Укр Пощой із повною передоплатою або накладеною платежею.

Відсилання упродовж 1-2 днів, залежно від того, коли ви зробили замовлення. І від режиму роботи Нової й Укрпошти.

На фото вказаний номер моделі, тому коли звертаєтеся до нас, будь ласка, вмовляйте нам його!!

Пишіть і задавайте всі цікаві вас питання!!! З радістю на все відповідаємо максимально чесно та точно.

Дуже відповідально ставитеся до вибору потрібного вам розміру. Щоб не помилитися у виборі, виміряйте правильно свій розмір, дотримуючись інструкції:
Щоб визначити свій розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це наприкінці дня, тому що ноги розтоптуються і стають більшими. Станьте на аркуш паперу та обведіть ногу олівцем. Для точнішого вимірювання обприніться п'ятою, наприклад, у стіну. Для визначення довжини стопи виміряйте відстань між най опуклішими точками (A і B)

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Салатовий
Розмір:
  • 38
  • 39
  • 40
Матеріал:
Штучна шкіра
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна