Всі категорії
Додати товар

Об'єднані темно-сірі утеплені хайтопы vans durable water repellent 30 р.

480 грн
Опис

Це сталося давним-давно, а саме в середині шістдесятих років минулого століття в Каліфорнії. Брати Ван (Van) вирішили відкрити перший магазин одягу, який отримав назву на честь їх прізвища – The Van Doren Rubber Company. Вже з тих часів велика частина належала компанії Підлозі Ван Дорену (Paul Van Doren). Саме він справив найбільший вплив на стиль майбутньої продукції. Досить кумедна історія сталася з засновниками Vans на самому початку їхнього шляху. У перший день продажів компанія готувалася представити три лінійки взуття різних цінових діапазонів: від $2,5 до $5. Були зроблені тільки моделі для вітрин, але жодної пари готової до продажу. Тим не менш, 12 покупців зробили свій вибір і залишили замовлення; їх попросили забрати взуття після полудня. Раптово (!) засновники майбутнього гіганта виявили, що вони не приготували готівки для здачі. Після того, як взуття була здійснена в той же день, клієнтам віддали їх придбання (не взявши з них ні цента), але попросили повернутися завтра, щоб заплатити. Повернулися і заплатили абсолютно все. Так високо оцінили якість і стиль продукції Vans перші покупці, якими, до речі, виявилися місцеві скейтбордисти. Саме тому цей бренд цікавий в першу чергу як взуттєвої, хоча під тим же ім'ям виробляються рюкзаки, майки, худі і багато чого ще. Відмінна риса взуття Vans – висока підошва, вона може займати до 1/2 від загальної висоти взуття. Кеди Vans сподобалися скейтбордистам, довгий час вони залишалися основними клієнтами цього виробника. До цих пір компанія Підлоги Дорена спонсорує багато спортивні заходи: Moto X, BMX, скейтборд-змагання, серфінг. Продаються відмінні високі об'єднані кеди знаменитого американського мультибренда Vans . Високі контрастні кеди виглядають дуже ефектно. Vansguard Sk8-Hi Reissue, легендарний високий верх Vans, перевиданий з винтVansguard Sk8-Hi Reissue, легендарний високий верх Vans, перевиданий з вінтажній чуттєвістю, відрізняється міцним полотняним верхом з покриттям Durable Water Repellent, посиленими підноском для захисту від багаторазового зносу, м'якими комірами для підтримки і гнучкості і фірмової гумової підошви кольору карамелі Модель відрізняється міцним полотняним верхом з покриттям Durable Water Repellent, що захищає взуття від намокання. Верх изделия выполнен из толстой джинсовой ткани темно-серого цвета . А фигурная вставка в верхней части задника и характерные фигурные полосы на боковых поверхностях изделия - мягкая фактурная кожа черного цвета. Обувь с округлым мысом. По боковым поверхностям кед проходят фигурные вставки из мягкой фактурной натуральной кожи черного цвета. Модель фиксируется на ноге при помощи 4 пар люверсов. Шнурки мягкие плоские черного цвета.
Изнаночная сторона обуви имеет комбинированную подкладку. Основная часть - мягкий искусственный мех цвета слоновой кости. Передняя часть - традиционную тканную подкладку, выполненную из дышащей мягкой ткани . Стелька фирменная тканная мягкая не съемная.
Подошва - традиционно высокая подошва, выполненная из вулканизированной рифленой резины кремового цвета.
Обувь в отличном состоянии. Модель традиционно уни7екс. Размер 30. Длина стельки - 19,5 см. Максимальная ширина стельки около 80 мм. Модель на стандартную полноту стопы. Высота кед по задней линии до уровня подошвы - 60 мм. Толщина подошвы - 30 мм.
Производство - Вьетнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 30
Матеріал:
Шкіра Текстиль
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари