Всі категорії
Додати товар

Кросівки мокасини сітка підліткові чорні suba на пенковой підошві

501 грн
Опис

Підліткові кросівки, мокасини сітка універсального чорного кольору. Підошва піна, еластична і зручна. Верх із міцного текстилю (сітка), носок і п'ятка посилені. Зверху гумка, яка добре фіксує ногу. Виготовлені з якісних матеріалів. Весняно-літній варіант. Для вибору свого розміру, дивіться розмірну сітку на дану модель: 36р - 23,2 см 37р - 23,8 см 38р - 24,5 см 39р - 25 см 40р - 25,8 см 41р - 26,5 см Причини вибрати нашу компанію для покупки: - Актуальне наявність. Обувь находится на нашем личном складе, что дает возможность следить за наличием размеров
- Живые фото. Все фото сделаны лично нами, то есть вы получаете именно то, что видите на фото.
- Точные замеры. Вся обувь прошла через наши руки. Что позволяет нам максимально-возможно точно вымерять каждый размер.
- Быстрая отправка. Товар отправляем Новой Почтой в день заказа или оплаты, если заказ (оплата) сделаны до 12:00. Укр Почтой отправляем в такие дни, как среда, четверг, пятница, суббота с утра.
- Максимально точно и правдиво ответим на все ваши вопросы

Нам важно ваше мнение!!! Будемо вкрай вдячні вам за надісланий відгук, для покращення сервісу і обслуговування нашого інтернет-магазину. В знак подяки, за надісланий відгук, ми надамо вам знижку 5% на наступну покупку. На фото вказано номер моделі, тому коли звертаєтеся до нас, будь ласка вказуйте нам його!! Пишіть і задавайте усі питання, що цікавлять вас!!! З радістю відповімо на всі максимально чесно і точно. Дуже відповідально ставтеся до вибору потрібного вам розміру. Щоб не помилитися у виборі, заміряйте правильно свій розмір, дотримуючись інструкції: Щоб визначити свій розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це в кінці дня, т. к. ноги растаптываются і стають більше. Встаньте на аркуш паперу і обведіть ногу олівцем. Для визначення довжини стопи виміряйте відстань між самими опуклими крапками (A і B)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари