Всі категорії
Додати товар

Nabaiji decathlon купальник дитячий з уф-захистом із короткими рукавами хлопчику 2-3 г 92-98см

280 грн
Опис

NABAIJI decathlon купальник дитячий з УФ-захистом з короткими рукавами блакитний і синій колір із принтом тигру 2-3 г 92-98 см

Новий, без паперової бирки

Захист для малюків
Шкіра малюків особливо чутлива до УФ-променів, оскільки природні механізми захисту від сонця розвиваються тільки після 3 років. За однакової інтенсивності сонячного випромінювання наслідки для організму дитини вдвічі-тричі більші, ніж для організму дорослого. Саме тому так важливо ретельно піклуватися про ефективний захист шкіри дитини.
Що означає індекс UPF 50+?
UPF — це індекс захисту від сонця (коефіцієнт захисту від ультрафіолету), прийнятий у світових стандартах. Він визначає рівень захисту тканини, а точніше, яку частину ультрафіолетових променів вона пропускає. Щоб відповідати стандартам, матеріал має блокувати не менш ніж 95% УФ-променів. Індекс UPF 50+ означає, що тканина відфільтровує не менш ніж 95% випромінювання UVA і 98% випромінювання UVB.
Додаткова інформація про екодизайну
Завдяки переробленню пластикових пляшок і колишнього у використанні текстилю, ми виготовляємо свій поліестер. Так ми використовуємо меншу кількість нафтових ресурсів, але зберігаємо якість і функціональність матеріалу.

Характеристики

Країна реєстрації бренда

Франція

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 2/92
  • 3/98

Схожі товари