Всі категорії
Додати товар

Вітрозахисна дитяча куртка, дощовик softshell, мембрана 3000 від tchibo (чібо),...

695 грн
Опис

Вітрозахисна дитяча куртка, дощовик Softshell, мембрана 3000 на флісі від tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 110-116 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2884).
__________________________
напівобхват грудей - 38 см
напівобхват талії - 37 см
напівобхват внизу - 34,5 см
довжина від плеча - 42 см
рукав від горловини з манжетом - 49 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Ідеально підходить для дощу, вітру та холоду – куртки з м'якого матеріалу – ідеальний одяг для перехідного сезону. Еластичний верхній матеріал забезпечує високий комфорт при носінні та оптимальну свободу руху. І з його м'якою теплою підкладкою з мікрофлісу ця куртка дійсно зручна.

Вітрозахисний, водовідштовхувальний та дихаючий

Високоякісний матеріал цієї куртки з м'якою оболонкою чудово обладнаний для холодного сезону та витримує товщу води 3000 мм. Завдяки захисній системі Clima та брудовідштовхувальним властивостям завдяки просоченому екорельєфу протекторам, він захищений від вітру, водовідштовхуючим та повітропроникним.

Куртка Softshell з відбивачами для кращої видимості

Щоб діти були добре видно всім учасникам дорожнього руху навіть у темряві та з поганою видимістю, куртка спереду та ззаду оснащена відбивачами. Крім того, труби відбивача на кишенях забезпечують кращу видимість.

Колір:
синій строкатий

матеріал:
92% поліестер, 8% спандекс
Підкладка 100% поліестер.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 5/110
  • 6/116
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари