Всі категорії
Додати товар

Куртка termotex для хлопчиків quadri foglio, сіро-зелена клітка

567 грн
Опис

Утеплена куртка для хлопчика зі знімним капюшоном.
Розмір :122 см, 128 см, 146 см
Виробник: Quadri Foglio, Польща
Колір: Сіро - зелена клітинка
Склад: 100% поліестер

Утеплювач ТЕРМОТЕКС ефективно зберігає тепло і дозволяє почуватися комфортно як морозною зимою, так і в несприятливих погодних умовах.
У куртках Quadri Foglio використовують сучасний утеплювач – ТЕРМОТЕКС, який є унікальною композицією волокон з поліестру, що характеризуються диференційованою структурою та різноманітними плетенями. Пружні волокна затримують повітря і утворюють ізоляційний шар, що ефективно утримує тепло, а їх фізичні властивості дозволяють багаторазово прати та сушити одяг з утеплювачем ТЕРМОТЕКС, не втрачаючи його корисних властивостей. Утеплювач імітує натуральний пух і є його чудовою альтернативою в умовах, в яких пух не придатний для застосування. Зимові куртки наповнюються утеплювачем до 200-300 грамів на квадратний метр, залежно від моделі та призначення.
Пріоритет Quadri Foglio - поєднати відмінні теплоізоляційні властивості з модним і бездоганним фасоном і тому в деяких виробах використовується спресований утеплювач ТЕРМОТЕКС ЕКСТРІМ, завдяки якому пропонуємо для маленьких клієнтів максимум комфорту та свободи руху

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • 11/146
  • 7/122
  • 8/128
Матеріал:
Поліамід
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:
Зима
Продавець
kids_shop2023
КідсЮА
Супер-продавець
Київ
98% виконаних замовлень
Була