Всі категорії
Додати товар

🖋️куртка комплект liewood

4530 грн
Опис

🖋️Куртка Liewood
🏷️з біркою
✅9 років
✨довжина 65 см, ширина 43см, довжина рукавчика 50 см
✨Гарна легка куртка Liewood, яка є моделлю 3 в 1. Перехідна куртка складається із зовнішньої технічної легкої куртки темно-гірчично-жовтого кольору та внутрішньої знімної термокуртки золотисто-бежевого кольору зі стьобаною структурою. Таким чином, його можна використовувати як зимовий комбінезон, як технічну легку куртку без підкладки або як термокуртку.
✨Зимовий комбінезон Liewood має знімний капюшон, який застібається на кнопки вздовж високого коміра. Кепка має еластичні краї з боків лицьового отвору і закривається на кнопки під підборіддям.
✨Зовнішній шар має технічні довгі рукави та відкривається спереду на подвійну блискавку з захистом для підборіддя та подвійну ручку, зовнішня сторона якої закривається на кнопки. На талії є внутрішній регульований еластичний край, а в отворі на талії є прорізи, які можна відкривати та закривати кнопками. Спереду є дві кишені з клапанами на флісовій підкладці із застібками. Всередині має гладке плетіння.
✨Перехідна куртка Liewood також має такі хороші характеристики:
✨Водонепроникний при тиску водяного стовпа 12 000 мм
✨Повітропроникний з повітропроникністю 8000 г/м2/24 години
Легка набивка Thermolite
✨Екологічно чисте водо- та брудовідштовхувальне покриття без використання фтору (Bionic Finish Eco)
✨Зсередини термокожух кріпиться до зовнішнього технічного шару за допомогою тих же кнопок, якими відкривається термокожух. Термокуртка має широкий ребристий комір і довгі рукава з широкими ребристими краями. При використанні в якості зимового комбінезона рукава термокуртки застібаються на липучку, обшиту техпрослоєм. ✨Спереду дві прорізні кишені. Термокуртка стьобана і має гладку тканину.
✨Зроблено з:
- 100% перероблений поліестер

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 9/134
Сезон:
Літо
Особливості:
З капюшоном

Схожі товари