Всі категорії
Додати товар

Яскрава картата бавовняна сорочка в стилі кантрі tommy hilfiger зши на 12/14 років.

150 грн
Опис

Томмі Хілфігер — культовий американський дизайнер, який створив один із найвідоміших світових брендів одягу та взуття. Історія його успіху почалася 1969 року з відкриття бутика Peoples Place («Місто для людей»), який пропонує новий напрям повсякденного одягу, з ентузіазмом засвоєні покупцями.
1979 року Томмі переїжджає до Нью-Йорка, де під своїм ім'ям створює марку Tommy Hilfiger — бренд, що поєднує в собі індивідуальність, елегантність і натхненний оптимізм. 1984 року засновник марки представив свою першу колекцію та менш ніж за два роки досяг популярності та визнання у світі core-йоркської моди.
Зараз Томмі Хілфігер входить у четвертку найвідоміших і найпохмуріших дизайнерів Америки, а продукція і червоно-біло-синій логотип бренда стали символами американського духу, втіленням американської мрії.
«Спорт і стиль є невіддільною частиною моєї філософії дизайну. Це дає можливість створити щось нове та видатне, як для класичного покупця, так і для покупців, які стежать за модою», - говорить про свій стиль дизайнер.
На сьогодні Tommy Hilfiger — один із небагатьох брендів, що зуміли стати справжнім стилем життя. Серед клієнтів компанії такі зірки, як Білл 1964, Наомі Кемпбелл, Х'ю Грант. Основним напрямом бренда Tommy Hilfiger залишається спортивний, діловий і повсякденний одяг, джинси, чоловіче, жіноче та дитяче взуття, аксесуари та парфумерія.
Продається класна фірмова сорочка креативного американського мультибренда Tommy Hilfiger. Модель виконана з яскравого бавовняного матеріалу в яскраву карту, стиль кантрі.
Це вільна подовжена сорочка, яку треба носити навипуск. Сорочка з довгими врізними рукавами з манжетами. Виріб із відкладним коміром. Сорочка застібається на фірмові ґудзики перламутрового перлинного кольору. Зліва на грудях є накладна кишеня, у лівому верхньому кутку якої шовковистими нитками вишитий логотип бренда.
Ззаду сорочка на рівній кокетці, під якою міститься бантова складка. забезпечує вільний крій виробу.
З виворітного боку кокетка має ще один шар тканини. На цій внутрішній кокетці пришитий дуже великий фірмовий лейб бренда, який у верхній частині має об'ємну петлю з характерної триколірної тасьми в колір логотипа бренда.
Сорочка з фігурним нижнім краєм.
Модель в ідеальному стані. Розмір — на 12/14 років. Розміри за схемою: 1 - 40 см. 2 - 45 см. ПОТ - 43,5 см. 3 - 51 см. 4 - 63 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 12/152
Сезон:
Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари