Всі категорії
Додати товар

Зимові черевики lowa mika ll gtx ecco geox 30 розмір 19 см

1100 грн
Опис

Дуже круті черевики від німецького бренду Lowa, в розмірі 30 , устілка повністю 19,5 см, до загину 19 см.
Вони неймовірно зручні, комфортні і теплі, якість просто відмінна. Після однієї дитини, один сезон. Купували за 5000 грн. Жодних нюансів.
Зимові черевики Lowa MIKA II GTX  призначені для використання в умовах нормальної зимової погоди. Lowa MIKA II GTX  мають рівень 2 теплозахисту, водонепроникну мембрану Gore-TEX® Panda, що оснащена дихаючими властивостями, з додатковою тєплою підкладкою (100% поліестер) і підошвою LOWA Sneaker Kids Winter з гладким протектором, виготовленим із легкого та стійкого до стертого матеріалу PU.
Вага пари : 400 г. Верхній шар: Текстиль. Підошва:  «LOWA Sneaker Kids Winter» - це неслизька амортизуюча резинова підошва з плоским профілем протектора.
Мемє
Soft Stabilizer - нейлоновий елемент в конструкції підошви, що забезпечує оптимальну підтримку стопи. Single INJECTION - технологія, що покращує комфорт і амортизацію за рахунок складного процесу формування підошви з використанням процесу наслоения. устілка Thermo Insole - комфортні, зимні стельки. Алюмінізований шар знижу підтримує і регулює температуру.
Якість навіть краща ніж в Ecco та Geox
Без торгу

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30
Матеріал верху:
Замша Шкіра Текстиль
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
belissima
belissima
Супер-продавець
Дніпро
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари