Всі категорії
Додати товар

Нові модні шкіряні черевики ботінки туфлі garvalin biomechanics розмір 30

950 грн
Опис

Ці черевики відносяться до взуття, яке розроблене для оптимізації руху і турботи про стан і здоровʼя стопи дитини. В компанії Garvalin вже багато років займаються розробкою взуття сприятливого для розвитку і фізіологічних змін дитини, які відбуваються на кожному етапі росту. Ця робота ведеться в тісному співробітництві з інститутом біомеханіки Валенсії, а також через всебічне вивчення потреб і дослідження матеріалів і технологій. Точна будова і дизайн колодки не сковують рухи. Натуральна шкіряна підкладка з мікроперфорацію і устілкою, яка виймається, з спеціальною ексклюзивною обробкою HERBAL, перешкоджає появі неприємних запахів і захищають від розвитку плісняви і бактерій.
Ексклюзивна технологія виробництва, міцна еластична структурована підошва з виділеними стратегічними точками різної товщини і щільності, забезпечують максимальну гнучкість.
Всі матеріали і компоненти відбираються з особливою ретельністю виходячи з іх найвищої якості і легкості, завдяки чому вага кожної пари взуття пропорційно не переважає ваги дитини відповідного віку.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30

Схожі товари