Всі категорії
Додати товар

Черевики reimatec patter, 24, є жовті та чорні

990 грн
Опис

Носили 1 зиму та 1 весну, активно, але в дитини було ще взуття. Маємо ще такі самі жовті, їх носили лиже весною. З нюансів є потертості на підошві, ніяк на фунціональність не впливають.
Це просто найулюбленіша модель, в минулому році вперше її купили і все, я більше ніяке взуття не розглядаю, нога не холодна і не пітніє, калюжі витримує прекрасно, праються в пральній машинці і швидко сохнуть біля батареї. Виглядають стильно, мають світловідбиваючи якісні. І ще вагомий плюс - дитина їх любить, ще жодного разу дитина не відмовилась від взуття Рейма, а це буває норм проблемою. І дитина сама може їх взувати -знімати десь в 2 роки спокійно.
Калюжі більше не проблема завдяки високим черевикам для малюків Patter.
Це водонепроникне взуття Reimatec створене на основі колекції Wetter. Їх можна прати в пральній машині при температурі 30°C. Черевики можна надягати куди завгодно: в дитячий садок, на прогулянку до парку чи навіть у похід. Легкі, але функціональні. Взуття Reimatec підходить практично для будь-якої погоди. Доповнена герметичною мембраною й текстильною підкладкою верхня частина виробу виготовлена з міцного матеріалу, а носок посилений синтетичним матеріалом. Завдяки регульованим ремінцям малюки зможуть взувати ці черевики самі - ну, хіба що, мама або тато трохи допоможуть. Ці водонепроникні дитячі чобітки мають унікальні знімні устілки Reima з принтом Happy Fit, які допомагають правильно визначити розмір. Деталі, що відбивають світло, і нові яскраві кольори відмінно поєднуються з верхнім дитячим одягом і аксесуарами Reima

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 24
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
finalsale
FASHIONISTA
Супер-продавець
Чернігів
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари