Всі категорії
Додати товар

Гумові чобітки alica line р.24-25

650 грн -16% 550 грн
Опис

Торгова марка Alisa Line відома в Україні та інших країнах СНД своїм виробництвом литого водонепроникного взуття з ПВХ. До вашої уваги пропонується широкий асортимент жіночого, чоловічого та дитячого гумового взуття. При виготовленні даної продукції застосовується сучасне італійське обладнання Ottogalli, Main Group S.p.A.

Власне швейне виробництво, а також потужне модельно-конструктивне бюро компанії Alisa Line дозволяє оперативно реагувати на споживчий попит. А домогтися індивідуальності виробленої продукції допомагає ексклюзивне забарвлення, яке розробляється в Італії.

Alisa Line займається виробництвом зимового дитячого взуття із ПВХ. Завдяки використанню італійського матеріалу Sebs, з якого виготовляється калош, взуття може витримувати екстремальний температурний режим від +50 до -50 градусів, при цьому не втрачає своїх еластичних якостей. Взуття для дітей стійке до впливу хімічних реактивів, а також миючих та абразивних засобів. Має антибактеріальні властивості.

Продукція компанії відповідає санітарно-гігієнічним нормам та стандартам, які встановлені в Україні. Про це свідчить Санітарно-епідеміологічні висновки та Сертифікати відповідності.

Чобіт цільнолітий, виготовлений з прозорого ПВХ з додаванням однотонного барвника, має поверхню матову поверхню.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 24
  • 24.5
  • 25
Категорії:

Схожі товари