Всі категорії
Додати товар

Комфортні шорти для хлопчика відомого німецького бренду camp david

168 грн
Опис

Комфортні шорти для хлопчика відомого німецького бренду Camp David.В ідеальному стані, без дефектів та нюансів.
Конструкція шортів передбачає наявність зручного еластичного пояса із зав'язками. Також виріб доповнений парою бічних кишень, у яких помістяться потрібні дрібниці.По низу шорти оздоблені контрастним принтом. Виріб на сітчастій підкладці.Зшита модель з якісного практичного матеріалу-100% нейлону. Міцність тканини та якісність пошиття є запорукою довговічності виробу.
Стильний дизайн шортів дозволить їм органічно вписатися в будь-який гардероб.

Розмір:140/ на 10-11 років.
- довжина 38
- пот 34
-поб 46

Склад:
100% поліамід

Camp David – німецький бренд одягу для чоловіків та жінок. Обличчям бренду Camp David є Дітер Болен. З'явившись у Німеччині 1997 року, Camp David лише за кілька років завоював увесь світ. Справжніми натхненниками для створення бренду Camp David & SOCCX послужили американські політичні діячі, які, намагаючись сховатися від міської метушні, виїжджали в Кемп-Девід – заміську резиденцію президента США. Відпочинок далеко від міста мав на увазі інший стиль одягу - більш розслаблений і вільний.
Бренд випускає якісний чоловічий одяг у стилі casual. Тут є все для створення стильного образу – величезний вибір футболок і джинсів, толстовок та іншого повсякденного одягу. У своїй роботі дизайнери бренду Camp David приділяють величезну увагу якості продукції, що випускається, і також не забувають слідувати останнім тенденціям. Сьогодні бренд Camp David доступний вже у 1000 магазинах по всій Європі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10/140
Матеріал:
Поліамід
Сезон:
Літо

Схожі товари