Всі категорії
Додати товар

Спортивний костюм для хлопчика "off"

390 грн
Опис

Полотно: начіс однотонний

На створення спортивного костюма "OFF" дизайнерів компанії надихнув ритм великих вулиць, футбольних майданчиків і вечірніх прогулянок із друзями. У цьому одязі діти почуваються максимально розслаблено та комфортно, адже вона не сковує свободу рухів. Костюм складається з толстовки на змійці та штанів. Кофта має глибокий капюшон, на грудях і рукавах — ефектний принт із написом, по низу кофти та рукавів еластичні манжети. Штани вільного крою; м'які шви та манжети не натирають шкіру, а пара зручних і містких кишень дає змогу не розлучатися з важливими дрібничками в будь-який час і в будь-якому місці. Костюм "OFF" — маніфест комфорту та свободи для рухливих хлопчиків, які обожнюють активне проведення часу.

P.S. У догляді рекомендуємо дотримуватися таких правил: прання НАІЗНАНУНУ за температури 30 градусів (у разі прання в гарячішій воді виріб може дати зсідання на 1-3 см) бажано — ручне, не рекомендується сильно вичавлювати та скручувати, прасувати на виворіт.

Розмір 116: Довжина кофти від плеча — 46 см, Ширина по лінії грудей — 37 см, Довжина рукава від плеча — 41 см, Довжина штанів по боковому шву — 71 см, Ширина по лінії стегон — 39 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 6/116
Продавець
amanda888
Панда
Супер-продавець
Дніпро
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари