Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Розкішні теплі дитячі стьобані термо штани від tcm tchibo (чібо), німеччина, 110-116 см

780 грн
Опис

Розкішні теплі дитячі стьобані термо штани від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано 110-116 см, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3341). Дуже класні і зручні. Температурний режим не вказано, як на мені демісезон, під теплі колготи до зими. Лише штани. Унісекс.
__________________________
пояс - 28 см
напівобхват стегон - 35 см
посадка - 25 см
довжина збоку - 67 см
крокова - 42 см
Не тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Перероблений стьобані штани, термо. Теплий, з м'якою підкладкою зовнішній одяг. Матеріал верху та підкладка з переробленого матеріалу. Еластичний низ. Світловідбиваючий елемент декору на ніжках. Екологічно чистий дитячий одяг з просоченням evoPel. Перевірено на наявність шкідливих речовин – сторонніми акредитованими інститутами.
Вирізати
звичайний крій
Колір
Жовтий
матеріал
Зовнішній матеріал 50% поліестер (перероблений), 50% поліестер
Набивка та підкладка 100% поліестер (перероблений)
Інші попередження
Розмір/Вік:
Розмір 110/116 (прибл. 4–6 Y)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 6/116
  • 5/110
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари