Всі категорії
Додати товар

Підліткові кімнатні капці з відкритим носком белста сірі

410 грн
Опис

Підліткові відкриті домашні тапочки Белста, відмінної якості. Виготовлені з міцних матеріалів, що відповідають всім необхідним ГОСТам і отримали сертифікати якості. Верх текстиль + кожзам, всередині і на устілці текстильна підкладка. Колір - чорно-сірі. Під підкладкою устілки, для більшого комфорту є тонкий шар поролону, для м'якості. Підошва поліуретанова - не стирається, не ламається, не тріскається, не просідає. Модель з відкритим носком не парить ногу, і дозволяє нозі дихати. Украинская фабрика "Белста" основана в 2005 году, в г. Белгород-Днестровский. Является лидером в производстве домашней обуви для всей семьи в Украине. Продукция активно поставляется на Экспорт, что является свидетельством того, что вся продукция фабрики, является высочайшего качества и имеет все необходимые сертификаты.

Для выбора своего размера, смотрите размерную сетку на данную модель (замеры от шва до шва/по подошве внутри):

41р = 27,5 см

Причины выбрать нашу компанию для покупки:

Актуальное наличие. Взуття перебуває на нашому особистому складі, що дає можливість стежити за наявністю розмірів Живі фото. Всі фото зроблені особисто нами, тобто ви отримуєте саме те, що бачите на фото. Точні виміри. Вся взуття пройшла через наші руки. Що дозволяє нам максимально-можливо точно виміряти кожен розмір. Швидка відправка. Товар відправляємо Новою Поштою в день замовлення, якщо замовлення (оплата) зроблено до 12:00. Укр Поштою відправляємо в такі дні, як середа, четвер, п'ятниця, субота з ранку. Максимально точно и правдиво ответим на все ваши вопросы, по требованию можем сделать дополнительные фото.

Очень ответственно относитесь к выбору нужного вам размера. Чтобы не ошибиться в выборе, замеряйте правильно свой размер, следуя инструкции:
Чтобы определить свой размер обуви, нужно измерить стопу. Рекомендуют делать это в конце дня, т.к. ноги растаптываются и становятся больше. Встаньте на лист бумаги и обведите ногу карандашом. Для определения длины стопы измерьте расстояние между самыми выпуклыми точками (A и B)

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40
Категорії:

Схожі товари