Всі категорії
Додати товар

Janus термореглан білизна топ лонгслів шерсть мериноса хлопчику дівчинці 6-7 л 116-122 см

175 грн
Опис

Janus термореглан білизна топ лонгслів шерсть мериноса хлопчику дівчинці 6-7 л 116-122 см

Стан дуже гарний, є нескромний хребці на рукаві у внутрішній складці, непомітні, Mondash, легко відпираються, я їх помічила тільки під час фотографування, тому не пробувала виводити, непомітно розташовані.

Підчеплення, базовий шар, натільна термобілизна.
Особливості
тонке, але тепле;
захищає від переохолодження та перегрівання;
зберігає тепло та сухість під час руху та під час відпочинку;
плоскі шви, що не натирають шкіру;
широкі манжети;
приємний матеріал, не колеться;
гіпоалергенна;
зносостійке: не скочується й не розтягується після прання;
приємний соковитий колір;

Підходить для:

повсякденного носіння;
занять спортом (лижі, сноуборд, футбол тощо)
активного відпочинку.

Характеристика:
Розмір: 
відповідає таблиці розмірів, визначається за зростом дитини
Температурний режим: від +5 °C до -30 °C

Ніжна та м'яка термобілизна зі 100% вовни мериносів — — універсальна річ у гардеробі вашої дитини для утеплення в холодну пору року. Janus стане в пригоді в будь-якій ситуації: на прогулянці, під час активних ігор, удома та на заняттях. Така термобілизна допоможе уникнути перегрівання, пітливості та переохолодження. Воно згладжує перепади температур під час зміни активності, коли заходиш із вулицю в приміщення або навпаки.
Термобілизна не стискає й не натирає, а антибактеріальні та гіпоалергенні властивості шерсті дають змогу із комфортом носити його весь день. Мериносова шерсть водночас не викликає алергії, приємна на дотик і не колеться. Матеріал тонкий, але теплий. Він непомітний під одягом.

Ніжна та м'яка термобілизна зі 100% вовни мериносів — універсальна річ у гардеробі дитини в холодну пору року. Janus стане в пригоді в будь-якій ситуації: на прогулянці, під час активних ігор, занять спортом і просто на кожен день. Така термобілизна допоможе уникнути перегрівання, пітливості та переохолодження. Воно згладжує перепади температур під час зміни активності, коли заходиш із вулицю в приміщення або навпаки. Незамінно, коли дитина активно рухається, спина тепла та суха, можна кататися на лижах і санках весь день.
Антибактеріальні та гіпоалергенні властивості шерсті дають змогу із комфортом носити термобілизну. Мериносова шерсть водночас не викликає алергії, приємна на дотик і не колеться. Матеріал тонкий, але теплий.

Вовняну термобілизну можна брати трохи на виріст, всі функції (збереження тепла та відведення вологи від тіла) вона буде виконувати.
Термобілизна Janus можна прати в пральній машині в режимі делікатне прання, вона не зсідається. Гарний колір шерсті надають ретельно протестовані й абсолютно безпечні барвники. Саме тому термобілизна цієї марки із задоволенням носять маленькі діти, шкіра яких така чутлива до будь-якої хімії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
  • Синій
Розмір:
  • 6/116
  • 7/122
Матеріал:
Шерсть