Всі категорії
Додати товар

Термобілизна з мериносової вовни термо реглан шерсть мериноса двухшаровий штани...

280 грн
Опис

Комплект термобілизни з мериносової вовни для дитини в дуже хорошому стані. Зібраний з різних брендів однакового розміру.
Термореглан норвезького бренду Devold бірюзового кольору з чорним. Є дві зашиті дірочки на манжеті і на рукаві, у вжитку практично непомітно. Розмір вказаний 4 роки більшомірить, може бути довше.
Реглан двухшаровий, ззовні - 80% мериносова шерсть, 20% поліамід, зсередини - TermoLite. Не дуже тоненький, м'який, приємний до тіла, добре зберігає тепло і відводить вологу. Абсолютно не кусючий підходить навіть для дуже чутливих дітей. Тягнеться добре.

Штанішки зеленого кольору бренду Woolpower в хорошому стані. На штанішках є кілька зашитостей, показано на фото. На основні терморегулюючі функції не впливає.
Розмір вказаний 3-4 роки, може бути довше.
У складі містять 60% мериносової вовни. Всередині махрові, теплі, не тоненькі. Дуже м'які, приємні до тіла, не кусючі. Чудово зберігають тепло і відводять вологу. Тягнуться добре, гарно прилягають до тіла.

Реглан: довжина спереду 38, ззаду подовжений 41, ширина під рукавами 30, рукав від горловини 40,5, по внутрішньому шву 31 см.
Штанішки: довжина 67, крокова 44, в поясі 22 см.

Термофутболка Devold - двухслойная конструкция термобелья помогает вашему ребенку оставаться в тепле и сухости. Внутрений слой - ThermoLite. Наружный слой из мериносовой шерсти. Благодаря естественным качествам шерсти белье регулирует температуру тела вашего ребенка. Когда он очень активный и горячий, ткань имеет охлаждающий эффект, а когда активность невысокая, то хорошо согревает. Шерсть мерино прекрасно отводит влагу, что делает эту модель пригодной для использования в межсезонье или в холодное время года, как базовый/дополнительной слой.
Особенности:
Двухслойная конструкция;
Комфортная и приятная к телу;
Плоские швы для максимального комфорта;
Гипоаллергенная ткань, подходит для чувствительной кожи;
Отлично тянется.

Дивіться також інші мої оголошення.

Стан: Хороший
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 4/104
  • 3/98
Матеріал:
Поліестер Шерсть