Всі категорії
Додати товар

Термобілизна комплект columbia з3013 фліс-штани та кофта чорний -20 °c

555 грн
Опис

Термобілизна Комплект Columbia С3013 фліс штани та кофта чорний -20 °C

Сезон: ОСЕНЬ/Зима/ВЕСНА Температурний режим: -20°С
В наявності чорний із білими швами, синій, чорний, хакі.

Термобілизна «COLUMBIA» зроблена за унікальною технологією «Thermolite». Двошарове плетіння волокон створює над шкірою своєрідний повітряний прошарок, що відводить вологу та зберігає тепло тіла. Принцип дії технології Thermolite полягає не в нагріванні шкіри завдяки будь-яким зовнішніх ресурсів, а в акумулюванні власного тепла тіла. Тому людина не змерзне та не перегріватиметься, адже її шкіра залишатиметься сухою та теплою в комфортних межах.
Крій кофти вирізняється подовженою спинкою, яка надійно захистить поперек, довгі рукави із широкими манжетами, що прикривають зап'ястя рук. Високоеластична тканина дає ідеальну посадку на фігурі будь-якої комплекції.

Сама тканина дуже приємна до тіла, комфортна в носінні та тривала у використанні.
У комплекті ворсиста внутрішня поверхня, плоскі шви та м'яка строчка. Термобілизна дуже зручно в повсякденному носінні завдяки зручному та продуманому крою. Вона невибаглива, більше того, сама тканина блокує неприємні запахи завдяки антибактеріальним властивостям.

Приголомшлива технологія Body Mapping передбачає пошиття виробу з урахуванням анатомічних особливостей людського тіла. Плавні переходи та увага до деталей забезпечили ідеальну посадку по фігурі та зручність під час руху.

Термобілизна Colambia має антибактеріальні властивості, що унеможливлює прояви бактерій. Саме завдяки цьому забезпечується комфортне носіння без зайвих неприємних запахів. Термобілизна ідеально підходить не тільки для носіння в повсякденному житті, але й в екстремальних умовах.

Состав ткани: 95% Polyester, 5% Elastan.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 5/110
  • 7/122
  • 6/116
  • 8/128
  • 9/134
  • 10/140
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари