Всі категорії
Додати товар

Комплект термобілизни з мериносової вовни devold двухшаровий термо реглан штани...

580 грн
Опис

Комплект двухшарової термобілизни для хлопчика із вовни мериноса в ідеальному стані. Зібраний з різних брендів однакового розміру. Підійде на дитину 9-11 років.

Термореглан норвезького бренду Stillongs для дитини в чудовому стані. Розмір вказаний 10 років.
Термореглан двухшаровий, зсередини - сучасна синтетична тканина, ззовні - шерсть мериноса з поліамідом. Не дуже тоненький, абсолютно не кусючий. Дуже добре зберігає тепло і відводить вологу.
Якість дуже хороша, підходить для чутливих дітей. Тягнеться добре.
Довжина спереду 52, ширина під рукавами 38, рукав від плеча 47 см.

Штани норвезького бренду Devold блакитного кольору. Розмір вказаний 10 років. Двухшарові, всередині сучасна синтетична тканина TermoLite, ззовні шерсть мериноса.
Термобілизна не дуже тоненька, двухшарова. М'якенька, приємна до тіла, абсолютно не кусюча. Одягають на голе тіло. Дуже добре зберігає тепло і відводить вологу. Тягнеться добре, гарно прилягає до тіла. Носиться добре, досить стійка до пошкоджень.
Легінси: довжина 81,5, крокова 58, в поясі 25 см.

Двухслойная конструкция термобелья помогает вашему ребенку оставаться в тепле и сухости. Внутрений слой - ThermoLite. Наружный слой из мериносовой шерсти. Благодаря естественным качествам шерсти футболка регулирует температуру тела вашего ребенка. Когда он очень активный и горячий, ткань имеет охлаждающий эффект, а когда активность невысокая, то хорошо согревает. Шерсть мерино прекрасно отводит влагу, что делает эту модель пригодной для использования в межсезонье или в холодное время года, как базовый/дополнительной слой.
Особенности:
Двухслойная конструкция;
Комфортная и приятная к телу;
Плоские швы для максимального комфорта;
Гипоаллергенная ткань, подходит для чувствительной кожи;
Отлично тянется.

Дивіться також інші мої оголошення.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 10/140
  • 9/134
  • 11/146
Матеріал:
Поліестер Шерсть