Всі категорії
Додати товар

Дитячий зимовий комбінезон на хутрі від tcm tchibo, германія, розмір 74-80

1100 грн
Опис

Грати в снігу та ліпити сніговика - взимку немає нічого кращого. Цей комбінезон ідеально підходить для зимових забав та прогулянок в морозні зимові дні. Надзвичайно м'який і легкий утеплювач зігріває малюка при низьких температурах. Навіть вітер і вода не зашкодять комбінезону, так як він оснащений екологічно чистої просоченням ecorepel®.

Функціонально і зручно

Для додаткового комфорту капюшон і верхня частина тулуба оббиті м'яким плюшевим матеріалом. Утеплювач рукавичок і взуття захищає від охолодження рук і ніг. У комбінезоні
рукавички і черевики завжди можна зняти завдяки легкій застібці на кнопці. Обидва кінці рукавів і штанини на м"якый еластичній резиночці.

Легко надягати і знімати

Спереду комбінезон має довгу надійну блискавку із захистом підборіддя. Підкладка з тафти на рукавах і штанинах дозволяє Вам легко одягати і роздягати Вашого малюка.

Колір: темно-синій

Матеріал: 100% поліестер

Ріст 74-80
Заміри:
Плечі - 28
ПОГ - 38 см
Напівохват стегон - 39 см
Довжина рукава (зовн\внутр. сторона) - 30\22 см
Крокова довжина - 24 см
Довжина виробу - 71 см

Шановні клієнти!
Одяг марки TCМ ТСНIBO предcтавляється Вашій увазі майже весь без паперових бірок, за рідким виключенням, і зі зрізанними внутрішніми бірками. Бірки зрізають у ліцензійних оригінальних речах. Вимушує їх це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг

Переходьте до мене в магазинчик і обов"язково знайдете для себе та своїх близьких якісні речі!
Весь асортимент магазину дивись на https://shafa.ua/uk/member/nettyr

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Сезон:
Зима

Схожі товари