Всі категорії
Додати товар

Зимовий комбінезон, комплект lenne, розмір 116

5100 грн
Опис

В інстаграмі дешевше, підписуйтесь на мою сторіночку.
Неймовірно гарний комплект Lenne, розмір 116
Температурний режим -30 С

Куртка

Матеріал: тканина Active - водонепроникна, дихаюча. Комір: стійка, внутрішня частина - велюр. Капюшон: відстібається, утеплений одним шаром, підкладка - велюр.Застібка: блискавка, закрита вітрозахисною планкою з кнопками і липучкою.Рукав: манжет стягнутий резинкою, всередині велюрНиз куртки подовжений ззаду. У капюшоні, на комірі та гумці рукавів - м'яка флісова підкладка, основна підкладка у всьому комплекті - гладка та шовковиста. Ширина та об'єм куртки регулюються еластичним шнурком - куліскою внизу куртки.Світловідбивач: на куртці кілька світловідбиваючих елементів та спеціальна петля для кріплення додаткових світловідбивачівУтеплювач: IsoSoft 330 гр-синтетичний утеплювач нового покоління: дуже легкий і теплий.

Напівкомбінезон

Матеріал: тканина ActivePlus Cordura 10 000 ммПідкладка: 100% поліестрНиз штанини прямий, усередині є снігозахист, регулюється штрипками. У напівкомбінезону регульовані підтяжки.Утеплювач: IsoSoft 150 грСвітловідбивачі: є, з боків унизу штанин.

Зимові комплекти для хлопчиків естонського бренду Lenne вже зуміли оцінити тисячі мам із України, близького зарубіжжя та європейських країн. Дитячий одяг прибалтійської торгової марки підкуповує легкістю та практичністю. Подовжена куртка та напівкомбінезон RON пошиті із зносостійкої та водонепроникної тканини Activ Plus та утеплені невагомим ізософтом, розрахованим на температуру до -20-30°C. Головний плюс таких речей – у вас не виникне клопоту у щоденному догляді. Після прогулянки комбінезон та парку достатньо протерти вологою губкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 6/116
Утеплювач:
Ізософт
Сезон:
Зима
Продавець
childrenboom
childrenboom
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Був

Схожі товари