Всі категорії
Додати товар

Bubble kids berefoot літні сандалі босоноге взуття хлопчику шкіра 20 р 11.5 см

200 грн
Опис

Bubble kids berefoot літні сандалі перше бособове взуття хлопчикові малюкові
натуральна шкіра
20 розмір, устілка 11.5 см

Ідеально для перших кроків.

Ці сандалі для немовлят і дітей гнучкі та виготовлені з м'якої шкіри, що забезпечує повну свободу рухів. Застібка складається із застібок-липучок, які ідеально прилягають до ніг, а також полегшують автономність найменших.

Підкладка та устілка виготовлені з м'якої на дотик шкіри, яка забезпечує повітропроникність і зберігає ноги сухими. Вони м'які та зручні для маленьких ніжок, а отвір для примірювання широкий для пухких ніжок.

Підошва завтовшки приблизно 3 мм виготовлена з дуже гнучкої гуми та підіймається до носка. Отже, вони забезпечують стійкість до стирання й ударів.

У них немає ребер жорсткості або підсилень , тому ці сандалі/босоніжки дуже гнучкі. Крім того, вони мають абсолютно плоску незнімну устілку (без анатомічних елементів).

У сандалей від Bubble Kids підошва з нульовим перепадом висоти , дуже гнучка и нековзна , тому крутіння й повороти можна здійснювати без проблем.

Вони мають анатомічний носок , який забезпечує вільний рух пальців , а також посилений , що забезпечує стійкість до стирання й ударів.

Вибір типу стопи та розміру

Стопа: Широка

Підйом: середній і високий.

До довжини стопи додайте від 8 мм до 1 см.

До ширини стопи додайте від 3 до 7 мм.

Стан ідеальний, на підошві написи

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 20
Матеріал:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Літо Весна

Схожі товари