Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитячий чоловічок + шапочка для новонародженого krako 56-62 см білий

200 грн
Опис

Ідеальний стан, одягався декілька разів.

Цей білий набір, виготовлений з супер м'якої та ніжної сертифікованої бавовни, є чудовим поєднанням простоти та витонченості, надаючи йому неперевершеності. Унікальна ажурна структура тканини збагачує виріб і додає йому стильного вигляду. Тканина не тонка, оскільки ажурна структура присутня на верхньому шарі тканини.
Відзначаючись легкістю та елегантністю, він виглядає просто та водночас стильно завдяки використанню ажурної тканини. На рукавах у виробах, призначених до 3-х місяців, є можливість закривати і відкривати ручки, щоб немовля випадково не зашкодило собі.
Зверху на чоловічку і майже до самого низу розміщені безпечні безнікелеві кнопки, щоб забезпечити зручність при переодяганні та зміні підгузників. Ажурна структурна тканина присутня лише ззовні; всередині - м'який та гладкий матеріал, що особливо важливо для чутливої шкіри малюка.
Цей білий трикотажний святковий костюмчик із відкритими ніжками та шапочкою не лише виглядає надзвичайно чарівно, але й створений для найніжніших обіймів та теплих емоцій.
Чудово пасуватиме для важливих подій, таких як хрестини, виписка з пологового, перша фотосесія, а також для повсякденного використання.
Тканини, які ми використовуємо, сертифіковані OEKO TEX Standard 100®. Матеріали найвищої якості, гіпоалергенні, дихаючі та нетоксичні.
Фурнітура: безнікелева (Німеччина)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 0-1мес
  • 1-3міс
Сезон:
Осінь Весна Демісезон
Продавець
alyona_balan
alyona_balan
Супер-продавець
Київ
74% виконаних замовлень
Була