Всі категорії
Додати товар

Тренувальні дитячі трусики для привчання до горщика.

120 грн
Опис

НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ НА ЕКОНОМІЇ ПІДГУЗНИКІВ І СУХОЇ ПОПКИ БЕЗ ПОПРІЛОСТЕЙ !!!

РОЗМІР: M/ 80: підійде для дитини 6-10 кг; РОЗМІР: L / 90: підійде для 10-14 кг дитини; РОЗМІР: XL / 100: підійде для 14-19 кг дитини.

Складаються з 3 шарів:
1) зовнішній шар - 100% коттон !!!
2) 2 шар - дихаюча і непромакаюча мембрана PUL,
3) внутрішній - 100% коттон, а області попці і ніжок-шар мікрофібри.

Принцип дії тренувальних трусиків дуже простий. Тренувальні трусики носяться як і звичайні трусики. Як правило, тренувальні трусики одягають днем ― тобто саме в той час, коли потрібно періодично саджати малюка на горщик.
Завдяки своїй багатошаровості, після "пописа" трусики на якийсь час затримують рідину. Тому, якщо дитина в таких трусиках попісає, нічого не промокне і не забрудниться. У той же час, малюк обов'язково зверне увагу на те, що він пописав (відчує дискомфорт від вологи), а мамі буде легше пояснювати дитині, що і як потрібно робити.
Спеціально для того, щоб зробити делікатний процес привчання дитини до горщика зручним і не занадто обтяжливим, і придумані тренувальні трусики для привчання дитини до горщика. Пам'ятайте, що тренувальні трусики не тільки допоможуть привчити дитину до горщика, але і збережуть ламінат, килими, меблі, постільна білизна у Вашій квартирі! :) Не забудьте, що в тренувальних трусиках немає абсорбуючого речовини і саме вони затримують вологу, тому через деякий час стають мокрими і потихеньку починають протікати. Рекомендується мати тренувальні трусики в кількості відповідному числу пописов дитину в день. Після використання тренувальні трусики стираються і весь процес привчання можна повторювати заново.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • 6-9мес
  • 9-12міс
  • 12-18міс
  • 18-24міс
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари