Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Рюкзак-кенгуру babybjorn baby carrier one - air black

3500 грн -15% 3000 грн
Опис

Рюкзак BabyBjorn ONE м'який, ергономічний та дуже зручний. Почуття близькості допомагає зміцнити зв'язок між дитиною та батьком з перших днів життя дитини. М'який матеріал природно прилягає до тіла, завдяки чому дитина зберігає природне положення із закругленою С-подібною спинкою.
Особливості та переваги перенесення BabyBjorn ONE:

4 положення для перенесення спереду та ззаду
Ви можете вибрати становище, яке найбільше підходить вам і вашому малюку: обличчям до вихователя (два варіанти висоти залежно від віку малюка), обличчям до миру та на спині батька.

Вбудована дитяча вставка
Рюкзак ONE дозволяє носити дитину на двох висотах. Найвище положення рекомендується для новонароджених з масою тіла мін. 3,5кг. Потім дитина знаходиться вище, близько до обличчя вихователя. Нижня призначена для старших дітей. Правильна поза, незалежно від віку, це коли можна цілувати голівку малюка.

Ергономічне положення стоп
Ширина передньої панелі багажника плавно регулюється в межах від 15 до 40 см за допомогою спеціальних повзунків із фіксатором положення. В результаті перенесення гарантує зручне та ергономічно правильне положення стегон дитини.

М'яке наповнення плечових лямок забезпечує максимальний комфорт при носінні
Надзвичайно товстий та м'який наповнювач плечових лямок забезпечує безпрецедентний комфорт при носінні дитини.

Зручний поясний ремінь
Широкий посилений ремінь на стегнах розвантажує плечі і хребет батьків і гарантує ідеальну ергономіку при носінні.

Регульована підтримка голови
Підголівник є необхідним захистом новонародженого. Він підтримує шию дитини, коли м'язи недостатньо розвинені, щоб самостійно підтримувати голівку у вертикальному положенні. Підтримка також стане в нагоді, коли старша дитина засинає у перенесенні. Підставку можна легко скласти, щоб дитина старшого віку могла бачити світ.

Ношення старшої дитини на спині
У міру того, як дитина стає важчою, її зручніше носити на спині вихователя. Ми рекомендуємо перевозити дітей старше 12 місяців у цьому становищі, оскільки дитина, яку несуть на спині, менш помітна і до неї важче дотягнутися.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
matsiuk641
matsiuk641
Супер-продавець
Житомир
73% виконаних замовлень
Був