Всі категорії
Додати товар

Разом дешевше! набір: кокон (позиціонер), двосторонній плед-конверт, анатомічна подушка

2095 грн
Опис

Повний комплект постільної білизни в одному стилі - це просто, зручно та економніше. В комплект входить кокон на кнопках для новонародженого, плед-конверт двосторонній та анатомічна подушка.

Кокон - це невеликий, ергономічний, плоский матрац з м'якими обмежувальними бортиками із вафельної тканини по всьому периметру заввишки 10 см. Матрацик кокона прикрашає вишивка у вигляді трьох зірочок. Наповнювач матраца - піна, пружний, сучасний, модифікований матеріал, який рівномірно розподіляє навантаження, завдяки чому малюк почуває себе затишно і комфортно. Чохол матраца пошитий з мікрофібри. Наповнювач для бортиків - силіконізоване волокно. Бортики фіксуються за допомогою кнопок. Тканина чохла - натуральна 100% бавовна поплін. Розмір 90*65, спальне місце 65*30 см.

Плед-конверт відмінно підійде в теплу і в прохолодну пору року для діток від народження. Плед можна скласти в конверт, закутати малюка, закріпити стрічкою, або бантиком с резинкою і використовувати для прогулянок і для виписки. Також пледом можна вкривати малюка, як ковдрочкою в холодну пору року в дитячому ліжечку, візочку, і в автомобілі. Матеріал пледа: поплін, вафельна тканина 100% бавовна. Наповнювач: сіліконізоване волокно. Розмір: 80х100 +/- 2см.

Подушка анатомічна призначена для новонароджених дітей та немовлят. Завдяки компактним розмірам, подушечка добре увійде як до дитячого ліжечка, так і до стандартного візочка. Матеріал: поплін. Наповнювач: холлофайбер. Розмір: 23 х 20 +/- 2см.

Комплектом дешевше - ціна 2095 грн.

Якщо окремо: кокон - 1159 грн,
плед - 869 грн,
подушка - 259 грн.

Залишились питання?
Пишіть, відповім на всі питання

А також дивіться інші мої оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 0-1мес
  • 1-3міс
  • 3-6міс
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари