Всі категорії
Додати товар

Juicy bumbles пелюшка на липучках кокон спальник сповивальна ковдра 0-3 м 50-56-62 см

150 грн
Опис

Juicy Bumbles сповивальна ковдра для новонародженого малюка 0-3 місяців, зріст 50-56-62 см
забарвлення для хлопчика
100% бавовна

Стан чудовий

ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ — наше сповивальне укривало простіше у використанні, ніж традиційні пелюшки, завдяки його унікальному дизайну. Кишеня для ніжок, два крильця, обхоплювальні ручки, і застібка спереду дають змогу легко сповивати навіть найбільш неповоротливого немовляти.

СУПЕР М'ЯГКЕ — дитяча ковдра для новонародженого має забезпечувати максимальний комфорт, а наша пелюшка виготовлена з легкого, але теплого 100% бавовняного джерсі щільністю 220 г/кв. Наше дитяче укривало допомагає вашому малюкові підтримувати комфортну температуру для спокійного сну.

БЕЗПЕЧНО І ТЕПЛО . Сповивання — це необхідна річ для новонародженого, яка допомагає під час переходу від ранку до ліжечка, відтворюючи знайому, заспокійливу атмосферу. Це допомагає новонародженим заснути та заснути, запобігаючи рефлексу злякатися, який змушує їх прокидатися.

НЕЗАВИСИМЫЕ ИСПЫТАНИЯ . Наші продукти проходять випробування в незалежній лабораторії, щоб гарантувати їхню безпеку та відповідність вимогам Прикладення XVII REACH. Будьте впевнені, що ваша дитяча пелюшка відповідає найвищим європейським стандартам для безпечного та комфортного сну.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 0-1мес
  • 1-3міс
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари