Всі категорії
Додати товар

Супер-теплий спальний конверт/мішок з рукавичками від moose

2400 грн
Опис

Популярна класична модель спального мішка для осінньо-зимового періоду, яка захистить малюка від холоду, вітру, снігу та дощу, а також ідеально підходить для використання в колясці чи санках.

Простьобаний в ялинку спальний мішок MOOSE виготовлений з високоякісної тканини з атласно-матовим покриттям. Сучасна система кріплення ременів безпеки, включаючи кілька отворів для ременів, закріплених за допомогою липучок, і його розміри (приблизно 105 см в довжину і приблизно 53 см в ширину) дозволяють цьому зимовому спальнику підходити до більшості колясок, доступних на ринку.

Капюшон спальника оздоблений знімним штучним хутром і має шнурок, що дозволяє його регулювати. У нижній частині використовуються широкі складки, які забезпечують додатковий простір для взуття, а спеціальна підкладка забезпечує захист від брудного взуття.

Зимовий спальний мішок MOOSE має фірмові системи, що запобігають зміщенню та вислизанню спальника з коляски - килимок проти ковзання, кишеню на спинці, яку можна розмістити за спинкою коляски, і дві липучки, що кріпляться до ручки коляски. або спинка.

Універсальні, сумісні з усіма колясками, рукавички з незнімним хутром, що захищають від холоду, снігу та дощу, встановлюються на коляску за допомогою вшитих в рукавички магнітів. Завдяки своєму розміру (приблизно 25 см х 15 см) рукавички підходять як на чоловічу, так і на жіночу руку.

Матеріал: 100% поліестер.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olgagulyaeva
olgagulyaeva
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була