Всі категорії
Додати товар

Bablobaby пелюшка на липучках європелюшка кокон новонародженій дівчинці 0-3м 50-56-62 см нова

250 грн
Опис

Bablobaby пелюшка на липучках європелюнка кокон новонародженій дівчинці 0-3 м 50-56-62 см

нова, без паперової бирки, залишок із набору

100% повітропроникна бавовна інтерлок щільністю 220 г/м2. Кількість тов 0,5

Не жертвуйте якістю, цінністю або безпекою. Пеленайте свого малюка найкращим. Батьки кажуть, що ці сповивальні ковдри залишаються затишними та не вбирають піт, що має вирішальне значення між вночі плачу або гарним нічним відпочинком влітку, взимку та щомісяця між ними. один пік оглядів розповість вам, чому це найкращий подарунок для реєстрації дитини!

Ідеальний компаньйон для батьків. Спеціально розроблений мішок для сповивання створює середовище, подібне до дитячої матері, заспокоюючи дитину та пом'якшуючи рефлекс зляку та дитячий стрес. Мами кажуть: «Віні дійсно допомагають!» на ті неприємні моменти, коли здається, що нічого не допомагає — перетворити латажену дитину на спокійного, мирного ангела.

М'які, просто найкращі: від чудової, м'якої тканини зі 100% бавовни, до якої хочеться доторкнутися кожному на дитячому святі, до безшумної регульованої застібки-липучки, яка залишається ідеально чіпкою після 1000 прань, до красивих принтів, , що враховують гендерні аспекти. – ви швидко погоджуєте, що це найкраща пелюшка для сну для будь-якого батька, якому потрібна відпочила, весела дитина, яка усміхається весь день.

Безпека, схвалена мамами. Ми ретельно та постійно перевіряємо кожну пелюшку для новонароджених, що робить їх найкращими пелюшками для новонароджених, якщо ви цінуєте якість, безпеку та довговічність.

Відпочила дитина, щасливі батьки — необмежена гарантія задоволення: хоча більшість пелен швидко розтягуються, стискаються або розвантажуються, ми розробили їх так, щоб вони витримали випробування часом

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 0-1мес
  • 1-3міс
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари