Всі категорії
Додати товар

Спальний мішок (кокон), спальник дитячий 0-6 місяців

320 грн -7% 300 грн
Опис

Спальний мішок, створений дизайнерами бренда Lupilu для хлопчика або дівчинки, — гарантія того, що сни вашої дитини будуть солодкими та комфортними. Оригінальний виріб вирізняється практичністю і зручністю.
Завдяки довгому та досить широкому кокону рухи дитини не будуть сковувати.
Блискавка по всій довжині виробу із захистом від защипів підборіддя — дуже практичний і продуманий елемент, оскільки батьки зможуть легко та швидко розміщувати дитину в мішку або за потреби міняти їй підгузок.
Пройми рукавів і круглий виріз оброблені трикотажною гумкою-бейкою.
Для пошиття виробу використано натуральне бавовняне полотно, у складі якого містяться волокна віскози. Завдяки такій комбінації модель чудово підходить для холодного пори року. М'який, легкий і приємний на дотик матеріал ніжно торкається шкіри, не провокує алергічних реакцій, а також вирізняється повітропроникністю, гігроскопічністю і зносостійкістю.

В наявності спальні мішки:
Двійний трикотаж, бавовняний (100% котон) Повністю без підкладки, без рукавів (TOG 0.5) ХАРАКТЕРИСТИКА: спекотні літні ночі , температура 24°С та вище ціна 320 грн

Двійний трикотаж, бавовняний на теплій підкладці, без рукавів (100% котон) (TOG 3.0) ХАРАКТЕРИСТИКА: температура нижче 18°С (осінь, зима) 450 грн

Заміри:
70 0-6 місяців довжина по спинці від горловини до низу 68 см, напівобхват 28/35/48 см

Наявніть та моделі уточнюйте

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 0-1мес
  • 1-3міс
  • 3-6міс

Схожі товари