Всі категорії
Додати товар

Чарівні високі шкіряні мокасини карамельного кольору anubernive 21 р.

375 грн
Опис

Історія австрійської компанії Richter (Рихтер), що виробляє дитяче взуття, почалася з 1893 року. У той час це була крихітна чобітна майстерня, а сьогодні — це всесвітньо відома компанія, що поєднує в собі вікові традиції якості та сучасні інноваційні технології.
Під торговою маркою Richter створюються якісні та анатомічно правильні моделі для дітей віком від 0,5 до 16 років. Гарантією створення ідеально вірною анатомічному взуттю є той факт, що до команди розробників моделей входять терапевти та ортопеди. Наявність таких фахівців призвела до того, що компанія почала випускати не тільки взуття, що має супінатор, а й моделі з жорсткою п'ятою, особливою формою підошви та правильною довжиною та повнотою.
Висота та ширина ступні за однакової довжини в різних дітей може неабияк відрізнятися, тому компанія Richter випускає взуття трьох видів повноти: S (вузька), M (середня), W (широка). Крім цього, всі без винятку моделі мають додатковий запас завдовжки, щоб ніщо не перешкоджало росту стопи, а ущільнювальний спеціальний захист, зроблений у передній частині взуття, призначений для того, щоб вберегти незміцнілу дитячу ніжку від мимовільного удару.
Для того, щоб уникнути потікання ніг у дитини, у виробах Richter застосовується спеціальна устілка, яка вбирає зайву вологу, а також тільки натуральні матеріали, що мають властивість «дихати». Під час виготовлення зимових моделей найчастіше використовуються мембранні матеріали, що захищають ноги дитини від морозу та вологи.
У деяких останніх моделях зимового та літнього взуття Richter є вбудована новітня спеціальна технологія, яка може попереджати дитину про холод, спеку та навіть ожеледину. Отже, малюк в ігровій формі може знайомитися з різноманітними явищами природи.
Спортивні моделі взуття Richter також мають свої інновації, у них використовуються спеціальні накладки, здатні регулювати температуру всередині виробу. Коли ноги дитини під час занять починають перегріватися, то спеціальні мікрокапсули, що містяться в накладках, починають поглинати надмірне тепло, запасаючи його. У зворотному ж разі, коли ноги дитини починають мерзнути, капсули починають віддавати запасне тепло та зігрівають ступні.
Компанія Richter вже упродовж багатьох десятиліть випускає тільки ідеально продумане, гарне та зручне взуття, і саме це дає змогу їй залишатися бездоганним лідером у виробництві дитячого взуття.
Продаються чарівні високі шкіряні мокасини знаменитого австрійського взуттєвого бренда для дітей і підлітків Richter. Ця модель виконана з м'якого натурального нубуку карамельного кольору. По нижньому краю мокасинчики глибоко прогумовані. Гумова окантовка, виготовлена з м'якої рифленої гуми карамельного кольору, надійно пришита до шкіряного верху моделі. Язичок м'який повністю шкіряний. У верхній частині тисненням по шкірі зображено назву бренда. Виріб фіксується на нозі за допомогою м'яких плоских шнурків карамельного кольору, які протягуються через 3 пари люверсів. У верхній частині задника — дуже м'яка шкіряна вставка. Всі деталі взуття дуже акуратно відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними
шовковистими нитками бежевого кольору.
Виворітна сторона мокасин має комбіновану підкладку. У передній частині — м'яка мембранна тканина — для дотримання оптимального клімату всередині взуття. Все інше — м'яка гладка натуральна шкіра карамельного кольору. Устілка фірмова дуже м'яка (з додатковою амортизаційною вставкою в зоні п'яти), перфорована повністю шкіряна знімна.
Підошва м'яка гнучка, виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми карамельного кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір 21. Максимальна довжина устілки — 13,8 см. Мінімальна рекомендована довжина устілки — 12,5 см. Максимальна ширина устілки — 55 мм. Мокасини на стандартну або дещо ширшу повноту стопи. Підійдуть і на високий підйом. Висота мокасин по задній лінії до рівня підошви — 5,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 21
Матеріал:
Нубук
Матеріал підкладки:
Шкіра Текстиль
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари