Всі категорії
Додати товар

Гідрокостюм cheekaaboo термокилим купальник неопрен на 1-1,5 року

160 грн
Опис

Закритий купальник Cheekaaboo Warmiebabes Baby&Kids для хлопчиків і дівчаток
ЗАМІРИ
довжина від плеча до паху/низа 40/52 см, крок 13,5 см, ПОГ 27 см, НОТ 26 см, НОС 27,5 см, рукав 19 см, плечі 22 см
Технічні характеристики:
Неопрен завтовшки 2 мм.
Міцні плоскі шви — еластичні, м'які та надійні.
Водонепроникна спинна блискавка YKK® #10.
Підходить для використання у воді температури 21-23 °C.
Склад: 100% неопрен, 100% нейлон/поліамід, 85% поліестер 15% еластан
Виготовлений із м'якого неопрену з подвійною підкладкою завтовшки 2 мм (матеріал гідрокостюма) з термостійкими властивостями.
Відзначений нагородами фірмовий дизайн, накидка для дитячого купальника, що забезпечує повний захист вашої дитини від шиї до щиколоток. Він мінімізує приплив і відтік води, створюючи шар ізоляції між неопреновим костюмом і ніжною шкірою дитини. Підходить для машинного прання, і цей дитячий купальник містить швидковисихні матеріали, цілісний купальник, що забезпечує захист від ультрафіолету UPF 50+ і стійкий до хлору. Тримає дитину в теплі у воді та на суші, купальник модний для хлопчиків і дівчаток, він забезпечує ідеальну форму та підтримує форму молодих спортсменів і плавців, що ростуть. Легко надівається і знімається. Він виготовлений із приємного для шкіри матеріалу та забезпечує 100% догляд за шкірою дитини, що робить його ідеально придатним для малюка. Протестовано та пройшло обов'язковий тест SGS на шкідливі хімічні речовини, як-от свинець, фталати. Обладнаний міцною застібкою-блискавкою YKK і м'якою застібкою-липучкою ззаду з ярличком для зручного захоплення дитиною. Він добре підходить для пригод на свіжому повітрі, як-от пляж, басейн та океан.
Cheekaaboo Warmiebabes виготовлений із м'якого якісного неопрену з подвійною підкладкою завтовшки 2 мм, має утеплювач і захист від ультрафіолету UPF 50+. Він зігріває дитину у воді та на суші, створюючи теплий шар ізоляції між неопреновим костюмом і ніжною шкірою дитини. Щільні гумки, що охоплюють шию, руки та стегна, виготовлені з м'якої тканини, щоб забезпечити зручність рухів рук і ніг. Він обладнаний міцною застібкою-блискавкою YKK і пуфовою етикеткою для зручного захоплення дитиною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 12-18мес
Матеріал:
Нейлон Поліестер Еластан

Схожі товари