Всі категорії
Додати товар

Zunblock підгузок для плавання плавки хлопчику дівчинці 3-6м 62-68см нові

140 грн
Опис

Підгузок для плавання або купання, плавки із захистом від ультрафіолету Zunblock, Швеція, UPF 50+, S (3-6 місяців)

Нові, без паперової бирки

Стильний чорний колір із сірою окантовкою, малюнком на попі.

Швидковисихний, зручний і повітропроникний. Забезпечте безпечний захист від ультрафіолету впродовж усього дня. Підгузок для плавання забезпечує чистоту води під час купання дитини. Манжети на талії й штанинах мають еластичну застібку, щоб нічого не випало.

Весь одяг Zunblock для захисту від УФ-випромінювання відповідає високим стандартам якості та ретельно тестується. Використовуючи захисний одяг Zunblock UV, ваші діти захищені від ультрафіолетових променів. Вам потрібно тільки натерти сонцезахисним кремом ті ділянки, які не закриті одягом. Наш одяг для захисту від УФ-випромінювання протестований і протестований як UPF 50+ відповідно до AS/NZ 4399:1996. UPF 50+ — це найвище значення, яке ви можете отримати.

Матеріал: 80% поліамід, 20% еластан. Усі тканини виробляються відповідно до рекомендацій Oeko-Tex. Наші тканини із захистом від ультрафіолету не містять хімічних речовин, шкідливих для шкіри.

Розміри Zunblock стандартні. Якщо ваша дитина перебуває між двома розмірами, ми рекомендуємо вам вибрати більшу.

Рекомендації щодо прання: прати в пральній машині за температури не вище 30o. Не використовуйте кондиціонер для білизни. Після купання в морі або басейні змийте звичайною водою з-під крана та дайте висохнути в тіні.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 3-6мес

Схожі товари