Всі категорії
Додати товар

Splash about happy napppy підгузки трусики для плавання малюкові 3-6 м 62-68 см

110 грн
Опис

Splash about happy Nappy підгузки трусики для плавання малюкові 3-6 м 62-68 см

Стан чудовий.

Максимальний захист від "калових протікань"

Зшиті з 1 мм неопрену преміумкласу та м'яких, приємно прилеглих манжетів на животі та ніжках

Високий пояс

Антибактеріальні та брудостійкі

3D-дизайн для ідеальної посадки

Гріють, УФ захист 50+

Миттєво сохнуть, довго слугують

Плавочки Happy Nappy перевірені часом і малюками! Батьківщина бренда — Англія, саме там підгузок був розроблений компанією Splash About понад 25 років тому, відтоді він є міжнародним лідером продажів і володарем численних премій. Модель регулярно оновлюється для максимальної зручності дітей та їхніх батьків. Саме ці плавальні підгузки рекомендовані Асоціацією грудничного плавання Великобританії та більшістю шкіл плавання малюків у всьому світі.
Зроблені з 1 мм неопрену із широкими манжетами, які м'якого та щільно облягають животик і ніжки.
Happy Nappy — ідеальне рішення для походів у басейн, підгузок легко справляється з небажаними протіканнями. Завдяки щільним манжетам Happy Nappy мінімізує поширення колоній бактерій Crypto Sporidium, які є причиною діареї та інших харчових розладів. Ви обов'язково оціните теплоізолювальні властивості підгузка. Чудові дизайни, простий і зручний крій, якісні матеріали забезпечать дитині максимум комфорту, тепла та зручності під час плавання та одягання! Якщо "аварія" все ж відбулася — промийте, відіжміть і можете знову плавати.
Happy Nappy — чудовий варіант для відпустки на пляжі. Мають максимальний SPF 50+ сонцезахисний чинник, миттєво висохнуть, зігріють, захистять від вітру та піску.
Підгузки для плавання від Splash About — це все, що потрібно, для Вашого активного відпочинку з малюком у басейні або на морі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Блакитний
Розмір:
  • 3-6мес