Всі категорії
Додати товар

Фірмовий суцільний купальник підгузок для басейну та пляжу nappy costume

485 грн
Опис

Підгузок Happy Nappy, на базі якого зшитий купальник, перевірений часом і малюками! Батьківщина бренда — Англія, саме там підгузок був розроблений компанією Splash About понад 25 років тому, відтоді він є міжнародним лідером продажів і володарем численних премій. Модель регулярно оновлюється для максимальної зручності дітей та їхніх батьків. Саме ці плавальні підгузки та купальники рекомендовані Асоціацією грудничного плавання Великобританії та більшістю шкіл плавання малюків у всьому світі.
Купальник пошитий із неопрену Shieco завтовшки 1 мм із широкими манжетами, які м'яко та щільно облягають животик і ніжки. Верхня частина зроблена у формі класичного дитячого купальника.
Купальник Splash About — ідеальне рішення для походів у басейн, адже він легко справляється з небажаними протіканнями. Завдяки щільним манжетам Happy Nappy мінімізує поширення колоній бактерій Crypto Sporidium, які є причиною діареї та інших харчових розладів. Ви обов'язково оціните теплоізолювальні властивості підгузка. Чудові дизайни, простий і зручний крій, якісні матеріали забезпечать дитині максимум комфорту, тепла та зручності під час плавання та одягання!
Happy Nappy — це ідеальне рішення для відпустки на пляжі. Сонцезахисний фактор SPF 50+ захистить ніжну шкіру малятка від шкідливих УФ променів, купальник миттєво висохне, зігріє у воді, захистить від вітру та піску. Обполосніть, відіжміть і можете знову плавати.
Купальник Splash About — це все, що потрібно, для Вашого активного відпочинку з чкою у басейні або на морі.
Розмір вказаний М
Орієнтуйтеся на заміри:
НОГ 21 см + тягнеться до 30 см
НОТ 18 см + тягнеться до 24 см
НОС 22 см + тягнеться до 27 см
бічним швом 31 см
Довжина від бретелі до низу 42 см
Тягнеться
Склад:
Верх:
80% нейлон
20% еластан
Підгузок:
100 % неопрен

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 3-6мес
Матеріал:
Нейлон Еластан

Схожі товари