Всі категорії
Додати товар

Багатопазовий підгузник трусики для плавання памперс для купання підгузник для басейну

85 грн
Опис

Трусики для плавання плавки підгузки NeoNappy, новонародженій дівчинці 3-6 м 4-7 кг Konfidence

Стан чудовий

Трусики для плавання NeoNappy Red — це чудовий виріб, виготовлений фахівцями бренда Konfidence. Головне призначення аксесуара в тому, щоб забезпечити комфорт своєму маленькому власникові та оточенню його людям під час відпочинку біля басейну або на пляжі. Виріб не допускає «дитячих несподіванок» у воді. Трусики-підгузки дуже прості та зручні у використанні, є цілісною конструкцією, яка не передбачає додаткового регулювання. Завдяки м'якому еластичному неопрену, з якого виготовлений виріб, досягається щільне прилягання тканини до тіла, зберігається тепло, а назовні не пропускається волога. Крім того, матеріал дає змогу трусикам оберігати шкіру від впливу ультрафіолету. А ще він робить виріб швидко сохне — досить сполоснути, віджати — і плавки як новіткові! Яскраве зовнішнє оформлення виробу допоможе дитині бути найефектнішою і найчарівнішою, гарантуючи захоплені погляди та компліменти оточення!

УТВЕРДЕНО ШКОЛАМИ ПЛАВАННЯ: Схвалено школами плавання Великобританії як частина основного комплекту для плавання для дітей.
Neonappy призначений для носіння поверх багаторазового або одноразового підгузка для плавання. Можна носити й самостійно.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Салатовий
  • Рожевий
Розмір:
  • 3-6мес
Продавець
tokarchuk1996
tokarchuk1996
Супер-продавець
Рівне
86% виконаних замовлень
Була