Всі категорії
Додати товар

Багаторазові плавки підгузок splash about рожеві джунглі; 3-6 мес.

120 грн -17% 100 грн
Опис

Розмір M; на 3-6 міс.; на вагу 6-11 кг
Обхват талії з натягуванням 37-44 см;
Обхват ніжки 19-24.
Багаторазові підгузки для плавання Splash About захистять вашого малюка від небажаних протікань та ідеально сядуть по фігурі. Вони підійдуть для кожного малюка, який любить плескатися у воді, і проводити дозвілля разом із батьками біля водойм або в басейні.
Вам не доведеться одягати додатковий захист під плавки, адже вони надійно захистять малюка не тільки від протікання, а й від шкідливих бактерій і мікробів, як-от небезпечні бактерії Crypto Sporididium, які часто викликають розлад травлення і діарею. Весь секрет криється в щільно обтислих ніжках і талію манжетах, які надійно утримуватимуть весь внутрішній вміст підгузка під замком.
Трусики для басейну Splash About виготовлені з неопрену, який має високий ступінь водонепроникності й абсолютно безпечний для малюка.
У поясок вбудована гумка, яка повторює контури тіла, і не сковує рухів, надійно фіксуючи виріб.
Плавки-підгузки Splash About мають високий рівень захисту SPF 50+, який убезпечить малюка від шкідливого UF-випромінювання, під час перебування на спекотному пляжі. Під час купання дитині не загрожує переохолодження, а після купання плавки дуже швидко сохнуть.
Трусики для басейну Splash About вже впродовж 25 років б'ють рекорди за попитом серед батьків у всьому світі, і рекомендовані Асоціацією грудникового плавання Великобританії.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Блакитний
Розмір:
  • 3-6мес

Схожі товари