Всі категорії
Додати товар

Плавки памперс для басейну, пляжу splash about англія на 4-6 міс

120 грн
Опис

Плавки-памперс для басейну, пляж Splash About Англія на 4-6 міс. Плавки-підгузок Splash About. Розмір Medium (4-6 міс).
Максимальний захист від «любих протікань»
Зшиті з 1 мм неопрену преміумкласу та м'яких, приємно прилеглих манжетів на животі та ніжках
Високий пояс
Антибактеріальні та брудостійкі
3D-дизайн для ідеальної посадки
Гріють, УФ захист 50+
Миттєво сохнуть, довго слугують
Плавочки перевірені часом і малюками! Батьківщина бренда — Англія, саме там підгузок був розроблений компанією Splash About понад 25 років тому, відтоді він є міжнародним лідером продажів і володарем численних премій. Модель регулярно оновлюється для максимальної зручності дітей та їхніх батьків. Саме ці плавальні підгузки рекомендовані Асоціацією грудничного плавання Великобританії та більшістю шкіл плавання малюків у всьому світі.
Ідеально підходять для походів у басейн, підгузок легко справляється з небажаними протіканнями. Завдяки щільним манжетам мінімізується поширення колоній бактерій Crypto Sporididium, які є причиною діареї та інших харчових розладів. Ви обов'язково оціните теплоізолювальні властивості підгузка. Чудові дизайни, простий і зручний крій, якісні матеріали забезпечать дитині максимум комфорту, тепла та зручності під час плавання та одягання! Якщо «аварія» все ж відбулася — промийте, відіжміть і можете знову плавати.
Підгузки для плавання від Splash About — це все, що потрібно, для Вашого активного відпочинку з малюком у басейні або на морі
Склад: трусики 100% неопрен, гумки 69% нейлон, 31% еластан

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Чорний
Розмір:
  • 3-6мес
Матеріал:
Нейлон Еластан