Всі категорії
Додати товар

Juicy bumbles суцільний дитячий купальний костюм комбінезон для малюків з короткими...

170 грн
Опис

Juicy Bumbles цілісний дитячий купальний костюм для малюків із короткими рукавами — купальник для маленьких дівчаток 6-9-12 м 68-74-80см
Стан ідеальний

ЗАЩИТА ОТ СОЛНЦА. Наш дитячий купальник забезпечує ніжний захист шкіри від шкідливих сонячних променів. Виготовлений із високоякісної лайкри, щоб можна було безпечно насолоджуватися сонячними днями на вулиці.

ЗАЩИТА ОТ ПЕСКА. Наші дитячі купальники забезпечують більший захист, ніж звичайні купальники, бікіні або плавки, і набагато ефективніше захищають вашу дитину від висипки та саден, що часто викликаються піщаними або галячними пляжами.

ЛЕГКІСТЬ РУХУ. Оскільки наш купальний костюм для малюків спроєктований так, щоб бути гнучким, ваш малюк зможе вільно пересуватися, насолоджуватися часом на пляжі або в басейні та вчитися плавати, не відчуваючи дискомфорту чи дискомфорту.

ДИЗАЙН, ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ДІТЕЙ. Ми вважаємо, що чим яскравіший дитячий купальний костюм, тим більше ваша дитина захоче його носити! Наші кумедні дизайни потішать дітей і побудять їх навчитися плавати або просто розважитися у воді.

ЗРОБЛЕНО З ВИСОКОЯЧОЇ ЛАЙКРИ. Ми знаємо, як діти зношують свій одяг, тому наша лінійка купальників для дівчаток і хлопчиків розроблена з урахуванням довговічності та витримує суворі умови частого використання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 6-9мес
  • 9-12міс

Схожі товари