Всі категорії
Додати товар

Костюм для плавання 'пінгвін' з капюшоном lilly +sid (англія)

199 грн
Опис

Купальний костюм з уф-захистом Lilly+Sid з преміальної колекції органічної одягу для малюків (Англія). Компанія випускає одяг для діток від 0 до 8 років. Ідеально для занять водним спортом. C капюшоном, на блискавка, еластична тканина. Особливості: - Безпечний під сонцем. - SPF 50 - випробування згідно з УФ Standard 801. - стійкий до хлору і сонячним променям. - Легкий і швидкосохнучий. - Дуже ніжна мікроструктура, м'яка, еластична і приємна до тіла. - Плоский шов - Еластан забезпечує комфорт при носінні, матерія не деформується. - Подойдет для купания как в бассейне, так и для отдыха на море.
- Одежда сертифицирована международной системой тестирования текстильных изделий.

состав: 80% нейлон, 20% эластан Это вещь!

Очень удобная, т.к. под зонтом малышей не удержишь и с воды детей не выгонишь, а в воде плечи и спинка ох как обгорают, - а этот костюм – спасение, то что надо, он защищает от солнца и быстро высыхает, а капюшон решает проблему с панамкой.
Полномерный, хорошо тянется,
благодаря эластану ! Заміри довжина від плеча 50 см довжина рукава від вирізу 20 см довжина по спинці до промежини 36 см напівобхват грудей 25 см кроковий шов 14 див. Дуже симпатичний! Стан нової речі!!! Крокси 21 розмір нові

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 12-18мес
Матеріал:
Нейлон Еластан

Схожі товари