Всі категорії
Додати товар

Високі об'єднані фірмові кросівки elefanten німеччина 19 р.

300 грн
Опис

Компанія, яка виробляє дитяче взуття Elefanten («Элефантен»), була створена в Німеччині більше 80-ти років тому — в 1928 році. Сьогодні продукцію з червоним слоником (символом компанії) знають батьки по всьому світу. Зручність і продуманість і неперевершено якість цієї взуття оцінили і в нашій країні. Виробники серйозно підійшли до розробки і виготовлення взуття Elefanten. Кожна модель створюється не тільки дизайнером, в процесі виробництва беруть участь лікарі алергологи і ортопеди. Причиною такого серйозного підходу є бажання зробити дитячу взуття не тільки зручною, але й безпечною для здоров'я. Зокрема, ортопедичні властивості моделей допомагають дитячої стопі правильно формуватися і оптимально розподіляють навантаження на ногу. Дитячим ніжкам буде зручно і легко в подібній взуття. Крім усього іншого дитяче взуття «Элефантен» має... інтелектом! Ну як ще можна охарактеризувати моделі, які в суху погоду володіють відмінною воздухонепроніцаемостью, пропускають вологу через свої пори назовні, а в дощ і сльота перешкоджають проникненню вологи всередину? Ще одна необхідна умова для забезпечення комфорту і правильного росту ступні — правильний «запас» у взуття. Это не значит, что нужно покупать обувь на размер больше, нет. Во всех моделях Elefanten закладывается необходимый запас, поэтому следует приобретать обувь размер в размер. Открытые изделия имеют запас 0,5 см, закрытые — 1 см.
Кроме этого, модели обуви «Элефантен» выпускаются с учётом того, что подъём и полнота ног у ребёнка могут быть разными. Поэтому обувь этой марки подойдёт ребёнку с любыми особенностями ступней. У моделей может быть три вида полноты: W (высокий подъём и полная нога), M (средняя нога), S (узкая нога).
Що стосується оформлення взуття Elefanten, то акцент робиться на веселі аплікації, оригінальні малюнки і яскраві фарби. «Элефантен» — це унікальний бренд, який практикує індивідуальний підхід до розробки і виробництва дитячого взуття. Враховуються такі дрібниці, на які не звертають уваги інші виробники. Навіть коробки під взуття мають не просто фірмово оформлення — до ювілею компанію були випущені коробки-іграшки, які являють собою лялькові будиночки (окремі для хлопчиків і дівчаток). Не дивно, що така взуття подобається не тільки батькам, а й самим дітям. Підошва Elefanten - гнучка і легка, повторює кожен рух дитини. Продаються високі об'єднані фірмові кросівки знаменитого німецького взуттєвого бренду Elefanten . Кроссовочки выполнены из комбинированных материалов. Основная часть - это толстый мягкий натуральный нубук цвета молочного шоколада. Большая вставка в верхней части задника и регулируемые ремешки - мягкая бархатистая натуральная замша бежевого цвета. А небольшая прямоугольная вставка в верхней части задника - мягкий перфорированный нубук оранжевого цвета. На наружной боковой поверхности - оригинальный полимерный логотип бренда бежевого цвета. Модель фиксируется на ноге при помощи двух кожаных ( натуральная замша) ремешков, регулируемых при помощи мощных липучек. На свободном краю нижнего ремешка набита фирменная металлическая заклепка.
Мыс и задник обуви глубоко обрезинены для защиты от травмирования. Все детали обуви аккуратно отстрочены , а по центру обуви проходит фигурный двойной шов прочными шелковистыми нитками контрастного белого цвета.
Внутри - мягчайшая гладкая натуральная кожа цвета молочного шоколада. Стелька мягкая фирменная не съемная полностью кожаная - мягкая гладкая натуральная кожа цвета молочного шоколада.
Подошва - фирменная подошва бренда, она выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины коричневого цвета. В области пятки - зона антишока, выделенная красным цветом с изображением логотипа бренда.
Гибкая резиновая подошва глубоко выходит на кожаный задник и мыс изделия.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер - 19. Длина стельки - 12,5 см. Максимальная ширина стельки - 5,7 см. Мокасины на стандартную полноту ноги.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 19
Матеріал:
Гума Шкіра Нубук Замша
Матеріал підкладки:
Шкіра Гума
Сезон:
Літо

Схожі товари