Всі категорії
Додати товар

Чудові фірмові утеплені чорні шкіряні черевички palladium pampa 20 р.

470 грн
Опис

Palladium – це бренд з неймовірною історією. Коли компанія виробляла покришки для літаків, а тепер створює дуже якісну і надійну взуття. Бійці французького Іноземного легіону» по достоїнству оцінили всі позитивні сторони черевик Palladium. Зараз компанія пропонує зануритися в світ пригод і дослідження «міських джунглів». Заснована в 1920 році, марка Palladium спочатку займалася виготовленням шин для аеродромної авіації. Використовуючи новаторську технологію вставки смужок з полотна в вулканізовану гуму, компанія поставляла на ринок дуже якісну продукцію для літаків. Контроль якості був настільки популярним, що незабаром більшість літаків у Європі були оснащені саме шинами Palladium. Після другої світової війни попит на гуму для літаків різко впав і компанія зазнавала величезні збитки. Тому в 1947 році, в одній з французьких провінцій, фірма запустила завод по виробництву взуття. Взуття Palladium була настільки ж надійною, зносостійким і міцним, як і прекрасно зарекомендували себе шини. Всі ці характеристики, у поєднанні з відчутним комфортом були настільки гарні, що французький «Іноземний легіон» став використовувати цю взуття в якості елемента своєї уніформи. .Взуття характеризується насамперед класичними брутальними моделями в поєднанні з оригінальним дизайном, притаманному тільки Palladium. Однією з відмінних особливостей є присутність на кожній моделі фірмового логотипу компанії у вигляді кола з вписаним в нього найменуванням марки і роком заснування. Крім цього, назва бренду друкується і на задній частині підошви. Підошва у взутті Palladium виготовляється тільки з суцільнолитий вулканізованої гуми. З'єднання верху взуття і підошви оброблено по периметру спеціальною окантовкою, яка разом з гумовою накладкою на носку надає взуття додаткову міцність Ще однією відмінною особливістю підошви є наявність глибокого протектора з оригінальним малюнком. Подошва с таким протектором обеспечивает максимальное сцепление с поверхностью
Сегодня классические линии, проверенная надежность и оригинальный дизайн Палладиум являются образцом обуви для активных людей, которые готовы в жару и холод исследовать и открывать для себя новые горизонты, зачастую не подозревая, что все это находится буквально в соседнем дворе.
Продаются фирменные кожаные ботиночки знаменитого французского обувного бреда Palladium. Модель Pampa Baggy. Верх изделия выполнен из толстой мягкой фактурной натуральной кожи черного цвета. Традиционно мыс обуви надежно защищен - обрезинен. Также по нижнему краю обуви проходит фирменный мощный рифленый резиновый кант. В верхней части изделия есть большой отворот, выполненный из мягкого короткого искусственного меха светло-серого цвета, которые выстилает внутреннюю сторону обуви. На наружной стороне отворота пришит круглый кожаный лейб бренда, выполненный из мягкой натуральной кожи черного цвета. Отвороты фиксируются при помощи 2 металлических кнопок. Шнурование обуви осуществляется при помощи 6 пар люверсов и широких плоских шнурков черного цвета.
Вдоль линии планок для шнурования ( по боковым поверхностям изделия) вшиты надежные молнии черного цвета. На наружной стороне ботиночек под планочкой для шнурования вшит узкий тканный лейб бренда.
Изнаночная сторона обуви оснащена мягким коротким искусственным мехом светло-серого цвета.. Стелька мягенькая съемная. Верх стельки -мягкий короткий искусственный мех светло-серого цвета.
Ботиночки можно носить как с меховым отворотом, так и в виде высоких утепленных кожаных ботиночек.
Подошва - фирменная подошва бренда. Выполнена из цельнолитой вулканизированной рифленой резины темно-коричневого цвета.
Обувь в отличном состоянии. Есть маленькая потертость искусственного меха на отвороте левого ботиночка ( в области задника). Размер 20. Длина стельки - 13,5 см. Максимальная ширина стельки - 60 мм. Обувь на достаточно широкую ногу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 20
Матеріал:
Штучне хутро Шкіра
Матеріал підкладки:
Штучне хутро
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари