Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Розпродаж! зимові термосапожки для малятка

500 грн
Опис

Зимові термосапожки на малу SkandiaTex (Італія, преміум-клас) – ідеальне взуття на період з листопада по березень. Комфортний температурний режим від +5 до-25. Легко очищаються від бруду мильним розчином води. Утримують тепло, але ніжок не жарко. Розмір: 20 (довжина по устілці 13 см) Склад: Зовнішня частина – текстильний матеріал з просоченням WaterProof (водонепроникні). Підошва – поліуретан (забезпечує гнучкість і легкість в русі, що особливо важливо для малюків, які починають ходити) + високотехнологічна, дихаюча, водонепроникна, вітрозахисна і високоеластична мембрана Skandia Tex (ця устілка виготовлена з тришарового утеплювача, який працює одночасно як тепловий насос і влагоотделитель). Поліпропілен відмінно вбирає вологу, що відображає фольга відбиває тепло, спеціальний текстиль виводить вологу). Використання такого матеріалу дозволяє стопі дихати, при цьому зберігаючи тепло в найхолоднішу зиму. Для запобігання ковзання малюнок підошви виконаний у вигляді різноспрямованих поглиблень і ліній. Утеплювач: Штучний хутро по всій довжині Посилений задник фіксує п'яту дитини і захищає від зовнішніх механічних впливів. Верхня частина під замочком закрита, захищає від попадання вологи і снігу всередину черевика. Взуття нова/стокова, в якихось парах не вистачає всіх етикеток виробника, надаю повний комплект на фото з подібних пар. Дуже важливо: 1. Обувь фирмы Skandia при температуре до -15С необходимо надевать на колготки/носки в составе которых есть синтетика (чистая шерсть несовместима с мембраной Tex), при температуре ниже -15С идеально подойдут термоноски или термоколготки.
2. Обувь фирмы Skandia важно покупать не на 2-3 сантиметра больше, чем длина ступни ребенка, а на сантиметр, т. е. только на 1-2 размера больше, тогда ножки малыша будут теплыми и сухими.
3. Самое главное при эксплуатации мембранной обуви – это правильный уход за ней. Потому что в противном случае, мембрана может повредиться и тогда ни о какой 100% защите ног не будет речи. Ботинки следует сушить при комнатной температуре, ни в коем случае не использовать отопительные приборы. Мыть их нужно в теплой воде с применением мыла. Нельзя использовать моющие средства, стиральные порошки и пятновыводитель.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 20
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
sonidda
sonidda
Чернігів
94% виконаних замовлень
Був