Всі категорії
Додати товар

Повзунки-напівкомбінезон високі із застібкою на плечі нар. 18 -28 нові

55 грн
Опис

Повзунки-напівкомбінезон високі із застібкою на плечі нар. 18 -28 нові
Повзунки-напівкомбінезон високі із застібкою на верхній частині плеча

У наш час прогресу кожна мама чудово знає про підгузки, тому з того часу і форма повзунків змінилася. Оскільки підгузник на попі дитини додає об'єм, то і конструкція повзунків має бути з урахуванням обсягу на стегнах. Дуже зручний вигляд повсякденного одягу для малюків: повзунки - напівкомбінезон із застібкою на плечах, у народі вони називаються "на вушках". Адже кріпляться вони по плечах, що не пережимає живіт малюка. Ці повзунки чудово сидять як на грудях, так і на стегенцях. Стоячий носок полегшить рух стоп вашого карапуза.
Повзунки теплі підходять як для новонароджених, так і малюків, які починають або активно повзають, а також для сну як піжамка.
Дана модель без рукавів застібається на кнопочки або гудзики, які розташовані на бретельках - лямках у верхній частині на кожному плечі. Такі застібки роблять повзунки простими, зручними та практичними у використанні. Так, повзунки з такою застібкою з легкістю можна надіти на дитину просто поклавши її на горизонтальну поверхню. Для цього попередньо на повзунках розстібаються всі кнопки або гудзики, надягаєте повзунки на дитину і застібаєте. Також легко повзунки можна зняти.
Ці повзунки - напівкомбінезон для дітей від 1 місяця до року ви можете доповнити кофтиною, більш тонкою або теплою залежно від температури навколишнього середовища. Різні принти на вибір для хлопчиків та дівчаток. Полотно виробу - тепленьке гіпоалергенне начісування. Матеріал-футер, з якого пошита ця модель повзунків, ідеально підходить для дітей з перших днів життя - м'який, тепленький, дозволяє шкірі дихати, не викликає алергії.
Футер/начіс - полотно з в'язаною футерною ниткою, яка утворює начіс з виворітного боку. Завдяки начесу полотно має хороші теплоізолюючі властивості і використовується для пошиття толстовок і спортивних костюмів.
Сезон: Весна/Літо /Осінь/ Зима.
Країна Україна
Виміри:
нар. 18: для дівчаток кнопки (рожеві) довжина внутрішнього кроку 18 см, довжина виробу 50 см, ширина 30 см.
нар. 20: для хлопчиків-дівчаток кнопки (блакитні в сердечки) довжина внутрен.кроку 21 см., Довжина виробу 53 см., Ширина 30 см.
нар. 22: для хлопчиків гудзики (блакитні) довжина внутрен.кроку 22см., Довжина виробу 56см., Ширина 31 см.
нар. 26 : для хлопчиків - дівчаток кнопки (блакитні в корівках) довжина внутрішнього кроку 26 см., Довжина виробу 64 см., Ширина 35 см.
нар. 26: для хлопчиків - дівчаток кнопки (блакитні та рожеві) довжина внутрен.кроку 28 см., Довжина виробу 69 см., ширина 36 см.
Швидке відправлення – всі підтверджені замовлення до 14:00 відправляються на день замовлення.
Доставка і оплата:
- Безпечна оплата.
- Укрпоштою на повну передоплату.
- Нова пошта по передоплаті або повна оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Блакитний
Розмір:
  • 1-3мес
  • 0-1міс
  • 3-6міс
  • 6-9міс
  • 9-12міс